Sanisale - bad_wit_driebergen

Thermostaatkranen

kranen

Een thermostaatkraan is een absolute luxe in je badkamer. Je hoeft namelijk nooit meer zelf de watertemperatuur te mengen. Dit doet de ingebouwde thermostaat. Bekijk ons brede assortiment thermostaatkranen van topmerken.

Waarom een thermostaatkraan?

Men kiest vaak een thermostaatkraan vanwege de luxe uitstraling of uit veiligheidsoverwegingen. In gezinnen met kleine kinderen kan het nog weleens voorkomen dat ze enkel de knop van heet water opendraaien. Met een thermostaatkraan is de watertemperatuur in balans. Bij vrijwel iedere thermostaatkraan is er een begrenzer ingebouwd. Dit voorkomt dat er per ongeluk een te hete watertemperatuur wordt ingesteld. Met een speciale drukcombinatie kun je de begrenzer opheffen en de watertemperatuur naar eigen wens verhogen.

Onze merken thermostaatkranen:

  • Hansgrohe
  • Hotbath
  • Axor

Opties bij thermostaatkranen

Je kunt ervoor kiezen om een thermostaatkraan in te bouwen. Bij een inbouwkraan zitten alle leidingen achter de muur verwerkt. Thermostaatkranen zijn tegenwoordig te koop in ongelofelijk veel variaties en designs. De meest verkochte thermostaatkranen zijn de kranen met twee stopfuncties. Eén voor de watertoevoer en één voor de watertemperatuur. Maar er zijn ook thermostaatkranen met meerdere stopfuncties te koop.

Materiaal van thermostaatkranen

Veel van onze thermostaatkranen zijn uitgevoerd in chroom. Chroom heeft als voordeel dat het in vrijwel alle badkamerstijlen past en het heeft een koele en frisse uitstraling. Je kunt ook kiezen voor thermostaatkranen van roestvrij staal.

De nieuwste trends

Houd je ervan om steeds de laatste trends van badkamer interieur te volgen? Dat komt goed uit want bij Sanisale hebben we thermostaatkranen die passen in de nieuwste interieurtrends. Misschien is de trendy mediterrane stijl jouw bron van inspiratie? Bij deze stijl zien we badkameraccessoires in oosterse tinten zoals donkerrood en turquoise. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een turquoise badmat met een oosters motief. Ook aardewerken accessoires passen perfect in dit beeld. Denk ook eens aan accessoires in ruwe natuurlijke materialen zoals houten krukjes of gevlochten rieten manden. Thermostaatkranen die bij uitstek goed in deze stijl passen zijn de zogenaamde waterval kranen. Hun zachte geklater brengt je direct in mediterrane sferen.

De retro badkamer is een nieuwe trend die snel in opkomst is. Ook hierbij heeft Sanisale de passende thermostaatkraan voor jou! De retro stijl onderscheidt zich door het gebruik van color blocking. Ook zie je hierbij kleurrijke wandtegeltjes in originele vormen en creatieve motieven. Accessoires mogen in de retro badkamer lekker opvallen dus combineer gerust contrasterende kleuren met elkaar. De nostalgische thermostaatkranen met sterknoppen passen perfect in zo’n retro badkamer.

Advies over thermostaatkranen

We helpen je graag bij de keuze van een thermostaatkraan. Eerst wat inspiratie? Kom langs in één van onze showrooms of download ons inspiratiemagazine.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest