Sanisale - staand toilet

Staande toiletten

Toiletten

Een staand toilet neemt iets meer ruimte in beslag dan een wandtoilet, maar is wel steviger gezien de pot aan de grond bevestigd wordt. Een staand toilet zien we veel terug in openbare ruimtes en in ouderenwoningen.

Een staand toilet

Men heeft bij een staand toilet vaak een ouderwetse associatie; groot, wit en lomp. Maar er zijn vandaag de dag veel verschillende en ook moderne staande wc’s te verkrijgen. Je kunt kiezen voor klassieke ronde vormen, maar ook voor strakke vierkante modellen. Voor ieder budget heb je de keuze uit een breed assortiment staande toiletten.

Vlakspoel of diepspoel wc

Bij de keuze voor een staand toilet heb je de keuze tussen een vlakspoel- of een diepspoel toilet. Bij een vlakspoel toilet is er in het toilet een plateau geplaatst. Wij adviseren over het algemeen om voor een diepspoel toilet te kiezen wanneer er geen medische noodzaak bestaat om de ontlasting op te vangen. Bij een diepspoel toilet valt de behoefte direct in het water. Dit voorkomt nare geurtjes. Doordat er ook geen gespetter meer kan plaatsvinden, is een diepspoel toilet ook hygiënischer.

Advies over staande toiletten

Twijfel je tussen verschillende toiletpotten? Vraag ons dan gerust om advies! Ook voor vragen over één van onze andere producten kun je contact met ons opnemen of langskomen in één van onze showrooms door heel Nederland. Wil je eerst inspiratie opdoen? Download dan ons gratis inspiratiemagazine. 

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest