Douche afvoer

Ontdek ons assortiment

Vind hier de juiste afvoer voor jouw doucheruimte. Wanneer je een inloopdouche hebt of nog gaat aanschaffen, is het belangrijk om te kijken naar de juiste afvoer. Er is immers geen douchebak met een standaard afvoer aanwezig en dus zijn er andere opties.

Een stijlvolle douche afvoer

Het is ogenschijnlijk een klein detail, maar een douche afvoer kan een groot verschil maken in de badkamer. Dat heeft te maken met de keuze die je kunt maken bij de stijl van je douche. Een douchebak heeft een eigen afvoer en daarbij heb je dus geen aparte douche afvoer nodig. Wil je een stijlvolle douche, die niet alleen een luxe uitstraling heeft, maar ook nog ruimtelijk oogt? Kies dan voor een inloopdouche. De waterafvoer regel je met de douche afvoer die bij Sanisale in verschillende modellen verkrijgbaar is. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een afvoer die je tegen de muur aan de zijkant van de douche plaatst. Maar er zijn ook modellen die bedoeld zijn voor de voorzijde van de douche, zodat het water ook opgevangen wordt voordat het aan de voorkant de badkamer in kan lopen. Je verwerkt de afvoer in de tegelvloer, voor een uniform geheel.

Typen douche afvoeren

We kunnen douche afvoeren in vier typen onderverdelen:

  • Douchegoten
  • Douchegoten met tegelinleg (de goot is zoveel mogelijk weggewerkt door de tegel)
  • Trapezium (wordt vaak gebruikt in moeilijke hoeken)
  • Putten

Douche afvoeren voor ieder budget

Douche afvoeren kun je zo prijzig maken als je zelf wilt. Een douchegoot met tegelinleg is bijvoorbeeld vaak prijziger dan een douche putje. Hoe dan ook, bieden wij altijd de hoogste kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs.

Inspiratie nodig?

Wil je graag inspiratie of advies? Voor inspiratie kan je altijd een kijkje nemen op onze badkamercollectie pagina. Of neem contact met ons op, wij staan je graag te woord. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in één van onze showrooms door heel Nederland.

Ons magazine

Voor nog meer inspiratie kun je het gratis magazine van Sanisale aanvragen. Het magazine is een aanrader, zeker als je nog niet weet wat er allemaal mogelijk is op het gebied van badkamers. Trek je lekker terug in je luie stoel, pak er een kop thee bij en droom weg bij onze prachtige badkamers. Zo ben je direct weer helemaal op de hoogte van de huidige trends. Bovendien ontvang je ook nog een waardecheque van €500,- wanneer je ons magazine aanvraagt.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest