Sanisale - Geesa Comfort & Safety collection Veiligheidsgreep 30 cm

Badgrepen

badaccessoires

Een bad is een luxe in je badkamer, maar het in- en uitstappen is niet voor iedereen even eenvoudig. Soms heb je wat extra hulp nodig. Badgrepen zijn dan een welkome aanvulling op je badkamerinrichting. Je vindt verschillende soorten badgrepen in het assortiment die toepasbaar zijn op je persoonlijke situatie en ook nog aansluiten bij de stijl van je badkamer.

Badgrepen: altijd een passende oplossing

Ben je op zoek naar een extra steun voor het opstaan uit bad, of heb je echt behoefte aan een stevige greep om in bad te kunnen gaan zitten? De verschillende vormen van de badgrepen bieden voor iedere behoefte een oplossing. Zo heb je een rechte greep die je aan de muur kunt monteren op de hoogte van het instappen. Maar je kunt ook kiezen om een greep te plaatsen naast de kraan. Heb je een douche in bad, dan wil je misschien liever wat extra houvast op romphoogte. De badgrepen zijn niet alleen in een rechte stang verkrijgbaar. Je kunt ook kiezen voor een model met een licht gebogen vorm, zodat je op ieder moment houvast hebt. Desgewenst monteer je een voetsteun in de hoek van de muur, die tevens als handgreep kan dienen.

Een nuttige functie met een stijlvol ontwerp

Dankzij de mooie ontwerpen van de badgrepen hoef je jezelf niet tekort te doen wat betreft het gemak en de veiligheid in je badkamer. Sanisale heeft namelijk badgrepen van verschillende soorten materialen. Kies voor wit kunststof als je een witte tegelmuur hebt. Of ga voor mooie matzwarte handgrepen in een moderne inrichting. Dankzij de grote keuze uit verschillende soorten handgrepen kun je het zelfs afstemmen op de materialen van de badkameraccessoires die je hebt gebruikt. Zo krijg je een inrichting die helemaal afgestemd is en vallen deze hulpmiddelen niet extra op, maar kun je wel profiteren van het comfort.

Kom langs in de showroom!

Wil je weten wat de mogelijke toepassingen van badgrepen voor jouw badkamer kunnen zijn? Kom dan langs in onze showroom. Hier kun je het assortiment bekijken en een keuze maken. Als je vragen hebt over de verschillende soorten en modellen badgrepen, dan helpen onze medewerkers je graag.

Sanisale - heerhugowaard
Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest