Maak een afspraak of loop binnen bij Sanisale Utrecht

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Sanisale Utrecht. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom en vind jouw droombadkamer 

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Sanisale - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanisale Utrecht
Vrieslantlaan 20c
3526 AA  Utrecht - Nederland
Sanisale - druppie_low_res

Openings­tijden showroom

 • Maandag12:00 - 17:00 uur
 • Dinsdag10:00 - 17:00 uur
 • Woensdag10:00 - 17:00 uur
 • Donderdag10:00 - 21:00 uur
 • Vrijdag10:00 - 17:00 uur
 • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
 • Zondag12:00 - 17:00 uur
2D en 3D programma Sanisale

Probeer ons 3D programma!

Sanisale - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Sanisale - Inspiratiemagazine

Je nieuwe badkamer koop je bij sanitairwinkel Utrecht

In de showroom van Sanisale Utrecht ben je van harte welkom als je een nieuwe badkamer wilt uitzoeken. Doe ideeën op en bekijk de verschillende mogelijkheden en combinaties. Er zijn 5 badkamers, 16 doucheopstellingen, 12 toiletten en 25 wastafelmeubelen als voorbeeld te zien. Bovendien is er een grote keuze aan verschillende soorten en kleuren tegels. Deze zijn helemaal in de stijl van de diverse badkamers. Neem tijdens je bezoek aan onze winkel even pauze om de vele indrukken te laten bezinken. En geniet van een gratis kop koffie. Heb je net een nieuw huis gekocht waar ook de keuken vervangen moet worden? Dan hoef je niet verder te zoeken. Sanisale Utrecht is namelijk een gecombineerde winkel met Keukensale Utrecht.

Kom langs bij sanitairwinkel Utrecht

Koop je een nieuwe badkamer bij Sanisale Utrecht dan kun je erop vertrouwen dat je een luxe designbadkamer krijgt tegen de laagste prijs. Het sanitair en de accessoires die wij in ons assortiment hebben, zijn allemaal van bekende A-merken. Sanitairwinkel Utrecht vind je op de woonboulevard Utrecht/Kanaleneiland. Je kunt ons gemakkelijk bereiken via de A12. De showroom ligt langs deze snelweg. Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid. Je kunt ook met de tram komen.

 

Een deskundig advies bij Sanisale Utrecht

De ervaren badkamerspecialisten van sanitairwinkel Utrecht helpen je graag bij het uitzoeken en samenstellen van je nieuwe badkamer.

 • We geven je advies. Over de combinatie van de juiste kleuren en materialen van bijvoorbeeld tegels en badkamermeubels. Maar ook als het gaat om een optimale indeling van de badkamer.
 • Krijg een duidelijk beeld met een 3D-ontwerp. Om je nieuwe badkamer tot leven te laten komen, maken we gratis een 3D-ontwerp.
 • Ontvang een vrijblijvende offerte. Hoeft er niets meer te veranderen aan het ontwerp en ben je helemaal tevreden? Dan maken we op basis van ons voorstel een vrijblijvende offerte.
 • Goede service, ook na aankoop. Onze service beperkt zich niet tot het advies dat we geven. Je kunt ook op ons rekenen bij het inmeten van de nieuwe badkamer. En bij het monteren en het installeren na levering.