Instamat

Warmte is een belangrijke sfeermaker in je huis of kantoor. Warmte zorgt immers voor behaaglijkheid. Dat warmte ook mooi kan zijn, bewijst Instamat door het trendsettende assortiment designradiatoren. Deze designradiatoren passen in elke omgeving van de woning: de woonkamer, hal, badkamer of keuken. De ultieme combinatie van warmte en design zorgen voor een gevoel van luxe en welbehagen.
Het ruime assortiment van Instamat bestaat uit badkamerradiatoren, trendy designradiatoren, paneelradiatoren, plintradiatoren en ledenradiatoren. Het kleurenpallet van deze radiatoren is haast onbegrensd en in bijna alle maatvoeringen leverbaar. Daarnaast beschikt Instamat over een serie producten die het comfort nog extra verhogen.
Onder deze producten vallen design aansluitsets en accessoires. Laat je inspireren door de producten van Instamat bij één van onze vestigingen en laat je informeren over de laatste trends!

Instamat combineert kwaliteit, design en functionaliteit in een ruim assortiment aan designradiatoren. Deze staan jarenlang garant voor een optimale warmte én superieure kwaliteit. Sanisale.com helpt je graag met hun productenpakket waar voor jou altijd een oplossing bij zit.

Sanisale - Instamat-logo
Cleopatra
Jacuzzi
Mosa
Geberit
Geesa
Pastorelli
Brauer
HSK
Duravit
Coba
Axor
MAGNUM
HIPP-design
Hansgrohe
Ink
Pelipal
Aquasound
Geotiles
Instamat
KS Plafonds
Novellini
Haceka
Arblu
Grohe