Instamat

Warmte is een belangrijke sfeermaker in je huis of kantoor. Warmte zorgt immers voor behaaglijkheid. Dat warmte ook mooi kan zijn, bewijst Instamat door het trendsettende assortiment designradiatoren. Deze designradiatoren passen in elke omgeving van de woning: de woonkamer, hal, badkamer of keuken. De ultieme combinatie van warmte en design zorgen voor een gevoel van luxe en welbehagen.
Het ruime assortiment van Instamat bestaat uit badkamerradiatoren, trendy designradiatoren, paneelradiatoren, plintradiatoren en ledenradiatoren. Het kleurenpallet van deze radiatoren is haast onbegrensd en in bijna alle maatvoeringen leverbaar. Daarnaast beschikt Instamat over een serie producten die het comfort nog extra verhogen.
Onder deze producten vallen design aansluitsets en accessoires. Laat je inspireren door de producten van Instamat bij één van onze vestigingen en laat je informeren over de laatste trends!

Instamat combineert kwaliteit, design en functionaliteit in een ruim assortiment aan designradiatoren. Deze staan jarenlang garant voor een optimale warmte én superieure kwaliteit. Sanisale.com helpt je graag met hun productenpakket waar voor jou altijd een oplossing bij zit.

Sanisale - Instamat-logo
Geberit
Novellini
Arblu
Instamat
Haceka
Pelipal
MAGNUM
Jacuzzi
Hansgrohe
Coba
Geesa
Brauer
Ink
HSK
Grohe
Aquasound
KS Plafonds
Pastorelli
Axor
Geotiles
Duravit
Mosa
HIPP-design
Cleopatra