Sanisale - inspire_180_cesio_DOV 2023

Baden

Sanitair

Bestaat de badkamer van je dromen ook uit een luxe inrichting, compleet met bad en een aparte douche? Of denk dat je dat baden in je eigen badkamer niet mogelijk is, omdat je badkamer te klein is. Dan hebben we goed nieuws! Bij Sanisale zijn er baden voor iedere soort badkamer, zowel klein als groot.

Baden voor elk type badkamer

Een traditionele badkamer heeft in ieder geval een douche. Of een badkuip waar je in kunt douchen. Als je af en toe wat tijd voor jezelf wilt hebben en je wilt uitgebreid genieten van het warme badwater, dan zijn er veel mogelijkheden tussen de verschillende baden. Of je daar nu een douche bij installeert of niet. Heb je ruimte aan een lange muur, dan is het meestal een vrij logische keuze om bij de baden te kijken die langwerpig zijn en tegen de muur gezet kunnen worden. Met een afdekplaat aan de voorzijde integreer je het bad dan helemaal in je badkamer. Baden die je in een hoek kunt plaatsen passen dan weer heel goed in een badkamer met minder ruimte. Voor de badkamers met veel ruimte, of in een loft, waar de ruimte tussen slaapkamer en badkamer niet afgescheiden is, is een losstaand bad dan weer heel mooi.

Een badkamer met een luxe bad

Voor nog meer luxe kies je natuurlijk baden die wat extra’s hebben. Bij Sanisale is er ook een grote collectie whirlpool baden verkrijgbaar. De whirlpoolsystemen zorgen voor nog meer ontspanning. Je kunt kiezen uit baden met meerdere jets. Deze zitten bijvoorbeeld aan de zijkant van het bad, in je rug of bij je voeten. Ook zijn er allerlei programma’s waarmee je het bijvullen van het water kunt regelen. Of de sterkte van de waterstraal die uit de jets komt. Ook de whirlpools zijn er in alle soorten en maten. Dat maakt het nog aantrekkelijker, want ook bij een standaard afmeting van de badkamer kun je deze luxe in huis halen. Stem de vorm en de afmeting van het bad af op de ruimte die je hebt. Kijk daarbij ook naar de stijl van je badkamer. De vorm van het bad kan je inrichting namelijk precies het juiste accent geven.

Een passend bad in je eigen stijl

Voor een moderne of industriële inrichting van je badkamer zijn vierkante of rechthoekige baden met strakke randen, een mooie combinatie. Je benadrukt hierbij een minimalistische sfeer. Hou je van natuurlijke of klassieke interieurs, dan is het de moeite waard om bij de ronde baden te kijken uit de collectie van Sanisale. Of kies voor een vierkant bad met afgeronde hoeken. Dit maakt de lijn van het bad zachter, wat dan bijvoorbeeld weer mooi past bij de vorm van de toiletbril, of de waskommen op het wastafelmeubel. Bij de baden die je in moet bouwen is het nog eenvoudiger om een eenheid te creëren. Je betegelt het bad met dezelfde vloer- of wandtegels als de rest van de badkamer. Of je plaatst een voorzetwand in dezelfde kleur en met hetzelfde houtpatroon als je badkamerkastjes. Dan zie je in een oogopslag bij binnenkomst wat je stijl is.

Sanisale - beton

Maak je badkamer compleet met accessoires

Net als baden zijn er ook allerlei verschillende soorten badkameraccessoires. Veel daarvan kun je ook heel goed op de stijl van je bad afstemmen. Want de accessoires bij baden bestaan niet alleen maar uit een zeephouder of een rekje om je shampoofles in te kunnen zetten. Wat dacht je van een mooie kraan die helemaal in stijl is met de baden? Kies voor een zwarte, robuuste kraan bij een industriële inrichting, of een rvs kraan bij een Scandinavisch interieur. Voor een landelijke sfeer kun je bijvoorbeeld kijken bij de messing kranen. Combineer dit met een passende handdouche in dezelfde stijl. Vergeet ook niet te denken aan een douchescherm bij je bad. Als je een combinatie van bad en douche ineen hebt, is dat een waardevolle aanvulling. Ook deze douchewanden kun je krijgen in verschillende vormen, zodat het altijd bij de stijl van je badkamer past.

Kies je eigen bad in de showroom

Met zoveel verschillende soorten en mogelijkheden is het een prettig idee dat je zelf kunt kijken welke baden je het meest aanspreken. Kom daarom naar onze showroom. Je kunt in de voorbeeldbadkamers zien hoe de baden staan en welke diepte ze bijvoorbeeld hebben. Heb je vragen, dan kun je ter plekke advies krijgen van onze deskundige medewerkers. Heb je je keuze gemaakt, dan kun je het bad laten bezorgen en zelf installeren. Of je maakt een afspraak met een installateur die dat voor je doet.

Luxe badkamer

Bad toebehoren

Sanisale - beton

Vrijstaande baden

Sanisale - Xenx serie Orona

Hoekbaden

Sanisale - whirlpool in de badkamer

Whirlpool baden

Sanisale - vrijstaand bad

Ligbaden

Sanisale - sanisale

Stoomcabines

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest