Maak een afspraak of loop binnen bij Sanisale Hilversum

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Sanisale Hilversum. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom en vind jouw droombadkamer 

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Sanisale - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanisale Hilversum
Nieuwe Havenweg 39/41
1216 BK  Hilversum - Nederland
Sanisale - druppie_low_res

Openings­tijden showroom

 • Maandag09:30 - 17:30 uur
 • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
 • Woensdag09:30 - 17:30 uur
 • Donderdag09:30 - 21:00 uur
 • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
 • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
2D en 3D programma Sanisale

Probeer ons 3D programma!

Sanisale - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Sanisale - Inspiratiemagazine

Welkom bij sanitairwinkel Hilversum

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Sanisale Hilversum staat klaar voor advies. In onze sanitairwinkel Hilversum krijg je antwoord op al je vragen. Ook kun je inspiratie opdoen in de showrooms. In de sanitairwinkel Hilversum vind je namelijk 9 badkamers, 12 toiletopstellingen, 12 inloopdouches, een badeneiland en een tegelplein. Sanisale Hilversum ligt aan de Nieuwe Havenweg 39-41. Dit is net voorbij het OK benzinestation. De showroom is daarom goed bereikbaar. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook zijn er laadpalen aanwezig op het terrein voor elektrische auto’s.

Jouw droombadkamer in 4 stappen

De zoektocht naar de perfecte badkamer is niet gemakkelijk. Daarom biedt Sanisale Hilversum de hulp die je nodig hebt. Zeker met het stappenplan van sanitairwinkel Hilversum wordt de keuze voor jouw ideale badkamer een stuk eenvoudiger.

 1. Advies: we adviseren je over materialen en merken. Ook denken we praktisch mee over jouw badkamer.
 2. Ontwerp in 3D: als we een helder beeld hebben van jouw ideale badkamer, maken we een gratis 3D ontwerp. Zo heb je altijd een duidelijk beeld van het eindresultaat!
 3. Offerte: we maken een vrijblijvende offerte voor je op.
 4. Service: hulp nodig bij het inmeten, leveren, monteren en installeren van jouw nieuwe badkamer? Ook dan staan we voor je klaar.

Deze stappen zet sanitairwinkel Hilversum samen met jou. Jij geeft aan wat je wensen zijn en welk budget je in gedachten hebt. Zo weet je in onze sanitairwinkel Hilversum precies waar je aan toe bent.

Badkamers in Hilversum tegen scherpe tarieven

De badkamer is een van de belangrijkste plekken in het huis. Daarom maak je de beslissing over een nieuwe badkamer niet zomaar. Zo moet het bijvoorbeeld passen bij jouw unieke stijl. Bovendien moet het ook beschikken over alle functionaliteiten en onderdelen die jij belangrijk vindt. In sanitairwinkel Hilversum word je tot in de puntjes geholpen. En dat ook nog voor een scherpe prijs! Vanaf het eerste advies tot aan de installatie. Sanitairwinkel Hilversum leidt alles in goede banen.

Kom langs bij sanitairwinkel Hilversum

De showroom van Sanisale Hilversum bevindt zich op een toplocatie, midden in het land. Sanitairwinkel Hilversum biedt jou het volgende:

 •     De beste kwaliteit badkamers voor budgetprijzen
 •     3D ontwerp van jouw ideale badkamer
 •     Altijd één vaste medewerker als aanspreekpunt
 •     Gratis parkeergelegenheid

Kortom, wie op zoek is naar een mooie badkamer voor een goede prijs, is bij Sanisale Hilversum aan het juiste adres. Speciale wensen? Ingewikkelde vragen? Bij Sanisale staan er altijd gespecialiseerde medewerkers voor je klaar. Kom dus snel langs!