Sanisale - Binnenkijkenbij_7398

Douche accessoires

Badkamer accesoires

 

Je inloopdouche of douchecabine maak je nog mooier met passende douche accessoires. Eigenlijk kun je een onderscheid maken tussen praktische douche accessoires en spullen die ervoor zorgen dat je douche er opgeruimd en mooi uitziet. Sanisale heeft dan ook grote keuze in beide categorieën, voor een complete inrichting van je badkamer.

Praktische douche accessoires

Praktisch kun je ook zien als veilig. Of je nu kleine kinderen hebt die staan te springen onder de warme straal, of je kunt zelf niet lang blijven staan, voor iedere situatie zijn er douche accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een antislipmat die je op de bodem van de douchecabine kunt leggen. Of zelfklevende antislip stickers die ook zorgen voor extra veiligheid. Een andere vorm van veilige douche accessoires vind je ook bij Sanisale. Namelijk de verschillende soorten krukjes en stoelen om extra ondersteuning in de douche te bieden. Zo zijn er losse krukken die je in de douche kunt plaatsen als het nodig is. Maar er zijn ook stoelen die vast aan de muur gemonteerd kunnen worden, zodat je ze op ieder moment tot je beschikking hebt. Eventueel kies je voor een model dat je tegen de muur kunt klappen, zodat je bewegingsvrijheid houdt als dat nodig is.

Een complete inrichting van je badkamer

Je richt je badkamer helemaal compleet in met de douche accessoires van Sanisale. De mogelijkheden zijn groot. Kies een mooi douchegordijn in de kleur die bij je inrichting past, van twee meter hoog, om aan je douchestang op te hangen. Of houd de douche goed opgeruimd met een rekje waar je de zeep en shampoo flessen in kunt zetten. Deze rekjes zijn er in verschillende vormen en hebben verschillende afmetingen. Je hangt ze met schroeven aan de muur of je bevestigt ze met een haak aan de douchewand. Ook een haakje, om bijvoorbeeld een washandje aan op te hangen, valt onder de douche accessoires die verkrijgbaar zijn bij Sanisale. Ook een wisser mag niet ontbreken in je badkamer. Deze zijn er in verschillende soorten, zoals een handwisser, die je niet alleen voor de douchewand kunt gebruiken, maar ook voor de spiegel. Voor de vloer is er een wisser op een lange steel.

Gun jezelf wat luxe in de badkamer

De luxe van een warme douche kun je nog extra benadrukken met verschillende douche accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een bedieningspaneel waar je met een touchscreen de verschillende douchekoppen in je douchecabine mee kunt bedienen. Een extra luxe gevoel krijg je als je daarbij ook de verlichting activeert en de speakers aanzet. Ook de temperatuur van het water kun je met een eenvoudige druk op het paneel regelen, of vastzetten zodat je altijd de juiste watertemperatuur hebt. Wil je wel een gezellig muziekje, maar heb je minder behoefte aan aparte verlichting in je cabine, dan kies je als douche accessoires voor de badkamerradio waar je ook een wifi verbinding bij hebt. Zo kun je onder het douchen luisteren naar je favoriete online playlist. Het bedieningspaneel van de radio is waterdicht, dus speciaal geschikt voor het gebruik in de badkamer. Bekijk ons inspiratieblog met nog meer tips voor het creëren van een luxe doucheruimte.

Een stijlvolle badkamer die past bij jouw smaak

Houd je van een industriële inrichting? Of wil je dat je badkamer een warme, landelijke sfeer heeft? Welke uitstraling je ook kiest; met de juiste douche accessoires kun je je eigen smaak helemaal laten terugkomen in de inrichting. Stem de verschillende douche accessoires op elkaar af voor een uniforme aanblik. En dat geldt dan niet alleen voor de douchekorven of voor de douchegordijnen in verschillende kleuren. Ook de hulpmiddelen zoals de krukjes en stoelen in de douche zijn in verschillende stijlen en modellen verkrijgbaar. Mat grijs, wit of met een houten accent, alles is mogelijk. Zelfs de antislipmat is verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen. Stem de producten die je in de douche hangt af op de overige badkameraccessoires. Dat geeft een mooie, opgeruimde aanblik en je voelt, als je de badkamer binnenkomt, direct de sfeer die je voor ogen had bij de inrichting.

Deskundig advies

Het kiezen van de juiste douche accessoires kan vragen oproepen. Zeker als je meer wilt weten over de technische aspecten, bijvoorbeeld hoe je een douchezitting moet bevestigen. Of misschien wil je meer informatie over het plaatsen van een bedieningspaneel in de douche. Kom naar de showroom en stel je vragen over de verschillende douche accessoires aan onze medewerkers. Zij zullen je voorzien van deskundig advies en je helpen de juiste keuze te maken. Bovendien heb je in de showroom alle producten bij elkaar, zodat je kunt zien welke het beste in de stijl van jouw badkamer passen.

Sanisale - sanisale_heerlen_binnenkijkenbij_Fam_middelburg-6

Glashouder

Sanisale - Geesa Standard collection 2-lids handdoekhouder

Houders

Sanisale - Geesa Nemox stainless steel collection Planchet 58 cm.

Planchets

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest