Maak een afspraak of loop binnen bij Sanisale Delft

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Sanisale Delft. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom en vind jouw droombadkamer 

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Sanisale - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanisale Delft
Schieweg 93
2627 AT  Delft - Nederland
Sanisale - druppie_low_res

Openings­tijden showroom

  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 21:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
2D en 3D programma Sanisale

Probeer ons 3D programma!

Sanisale - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Sanisale - Inspiratiemagazine

Sanisale Delft

Bij sanitairwinkel Delft kan het niet missen. Met 115 badkameropstellingen heb je enorm veel keuze uit verschillende soorten badkamers. De kans van slagen is dan ook erg groot. Of je nu op zoek bent naar een moderne of landelijke inrichting of een badkamer in je eigen stijl. Neem rustig de tijd om alle indrukken op te doen en de mogelijkheden van sanitairwinkel Delft te bekijken. Tussendoor drink je wat in de koffiecorner, waarna je weer verder kunt op je ontdekkingstocht naar de meest ideale badkamer.

Bezoek onze ruime showroom

Sanitairwinkel Delft is gelegen aan de Schieweg 93 in Delft. Combineer een bezoek aan onze showroom met andere boodschappen, bijvoorbeeld bij de tegenovergelegen Makro.

Voor de deur is volop gratis parkeergelegenheid.

Loop vrijblijvend binnen in de showroom van sanitairwinkel Delft of maak een afspraak voor een persoonlijk advies. Wij helpen je graag en beantwoorden natuurlijk al je vragen. Of het nu gaat om de indeling van je nieuwe badkamer, bijpassende badkamermeubels of de verschillende accessoires die het beste bij de gekozen stijl passen.

 

Hoe kies je jouw droombadkamer? Volg deze 4 stappen

Zoveel keuze maakt het niet altijd gemakkelijk om een beslissing te nemen. Daarom kun je bij sanitairwinkel Delft niet alleen de leukste ideeën op doen. Wij staan ook voor je klaar om je van begin tot eind te helpen. En dat doen we op de volgende manieren:

  • Je krijgt deskundig advies. Dat wil zeggen dat we meedenken over welke materialen er het beste in jouw badkamer toegepast kunnen worden. En welke merken daarvoor geschikt zijn;
  • We maken een gratis 3D ontwerp. Op deze manier kun je het voorstel dat wij hebben, ook levendig voor je zien. En dat maakt het nog gemakkelijker om de beslissing over de inrichting te nemen;
  • We geven een vrijblijvende offerte. Als je enthousiast bent over het voorgestelde ontwerp, dan maken we daarvoor een vrijblijvende offerte;
  • Je krijgt optimale service. Bij sanitairwinkel Delft vinden we het niet alleen belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Ook voor het vakkundig inmeten, het monteren en het installeren van je badkamer kun je op ons vertrouwen.

Je bent bovendien verzekerd van een vast aanspreekpunt, zodat de sanitair specialist die je helpt, precies weet wie je bent en wat je wensen zijn. Daarnaast weet je ook zeker dat je een badkamer krijgt van hoogwaardige kwaliteit. Bij sanitairwinkel Delft werken wij uitsluitend met bekende A-merken. Maar je profiteert wel van voordelige outletprijzen.