Sanisale - Water besparen in de badkamer

Douches

Ontdek ons assortiment

Eén van de belangrijkste sanitaire voorzieningen in een badkamer is toch wel de douche. Nederlanders douchen gemiddeld twee keer per dag en besteden gemiddeld zo’n 25 minuten per dag aan douchen. Wij zijn dan ook continu op zoek naar de beste combinaties van douches en bijbehorende accessoires zodat jij optimaal van jouw douchebeurt kunt genieten.

Bij de keuze van een douche is het raadzaam om eens goed naar je eigen douchegedrag te kijken en (als van toepassing) die van de rest van jouw gezin. Zo houdt de ene persoon van een snelle efficiënte douchebeurt en maakt de ander er een ware wellness treatment van. In dit laatste geval kun je ook eens kijken naar onze complete douchecabines.

Inloopdouche of douchecabine?

Een van de eerste vragen die je jezelf moet stellen als het gaat om een nieuwe douche is of je gaat voor een cabine of liever voor een inloopdouche? Tegenwoordig is een inloopdouche in combinatie met bijvoorbeeld een regendouche zeer populair. Een inloopdouche creëert direct een luxe uitstraling en laat jouw badkamer een stuk ruimer lijken. Ook is de instap erg gemakkelijk, ideaal voor als je wat minder goed ter been bent.

De afmetingen van jouw inloopdouche kun je ook helemaal zelf bepalen aangezien je niet afhankelijk bent van een douchebak of douchecabine. Toch kiezen ook velen voor een douchecabine. Met of zonder douchebak. Dit is afhankelijk van je smaak en budget.

Douches op maat

  • Heb je specifieke wensen wat betreft jouw douchecabine of inloopdouche? Wij verzorgen ook douches op maat. Denk aan een op maat gemaakte douchedeur of een prachtige douchewand van eigen gekozen materiaal en kleur. Snel, eenvoudig en voordelig!

    Bij een nieuwe douche, horen ook de nodige accessoires. Bekijk hier ons aanbod voor douche accessoires.

Deskundig advies of inspiratie nodig?

Wij begrijpen dat de keuze voor sanitair soms lastig kan zijn. Je kunt jouw sanitair immers niet zomaar terugsturen of omruilen. Twijfel jij nog over welke douche bij jou past? Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Ben je op zoek naar inspiratie? Kom dan langs in één van onze showrooms of download ons inspiratiemagazine om op je gemak thuis door te bladeren.

De portugese tegel

Douche toebehoren

Sanisale - industriële zwarte douchewand

Douchedeuren

sanisale regendouche

Douchekoppen

Sanisale - _MG_9768-kopiëren

Douches op maat

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest