Maak een afspraak of loop binnen bij Sanisale Heerhugowaard

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Sanisale Heerhugowaard. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom en vind jouw droombadkamer 

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Sanisale - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanisale Heerhugowaard
M. de Klerkweg 4
1703 DK  Heerhugowaard - Nederland
Sanisale - druppie_low_res

Openings­tijden showroom

  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 21:00 uur
  • Zaterdag09:30 - 17:30 uur
2D en 3D programma Sanisale

Probeer ons 3D programma!

Sanisale - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Sanisale - Inspiratiemagazine

Sanitairwinkel Heerhugowaard

Een fris en warm welkom in onze sanitairwinkel Heerhugowaard! Dé plek voor de beste adviezen en prijzen wanneer het gaat om je badkamer. Bij Sanisale Heerhugowaard koop je sanitair, tegeltjes en alle aanverwante producten van hoge kwaliteit. Onze medewerkers zijn professioneel en willen je maar al te graag helpen.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Bij Sanisale vinden we dat alle producten en service van hoge kwaliteit moeten zijn. Daarom stellen we hoge eisen aan onze producten en medewerkers. Deze kwaliteit laten we echter niet ten koste gaan van die mooie scherpe prijzen. Alle producten in onze sanitairwinkel Heerhugowaard zijn van top kwaliteit en geschikt voor ieder budget! 

De allergrootste Sanisale winkel van het land

Ja, dat lees je goed, de allergrootste Sanisale winkel is onze sanitairwinkel Heerhugowaard. Deze Sanisale locatie is echt een bezoek waard. Zo hebben we een groot tegelplein en 5 ingerichte werkplekken. De werkplekken hebben grote LCD-schermen voor een mooie 3D-animatie van je badkamer.

Sanisale - Druppie

4 stappen op weg naar jouw droombadkamer

Zodra je onze winkel binnenstapt bent, ben je slechts 4 stappen verwijderd van een nieuwe droombadkamer:

  1. Advies: het beste advies over materialen en merken van onze professionals. Ook denken we praktisch mee over jouw nieuwe badkamer.
  2. Ontwerp in 3D: het ontwerp van jouw ideale badkamer in 3D. Zo heb je altijd een helder beeld van het eindresultaat. Helemaal gratis!
  3. Offerte: we maken een vrijblijvende offerte voor je op.
  4. Service: we gaan kijken of we nog iets anders voor je kunnen betekenen. Denk bijvoorbeeld aan het inmeten, leveren, monteren en installeren van jouw nieuwe badkamer.

Met deze 4 praktische stappen is de weg naar jouw nieuwe badkamer simpel en efficiënt. Sanitairwinkel Heerhugowaard staat graag voor je klaar bij elke stap.

Bezoek de showroom

Sanitairwinkel Heerhugowaard heeft een prachtige showroom. Maar liefst 80 opstellingen van badkamers, douches en toiletten! Het is dus zeker de moeite waard om de showroom snel te bezoeken. Kom ideeën opdoen of gewoon als gezellig uitstapje. Bij Sanisale Heerhugowaard bevinden zich ook de Gamma, Praxis en MediaMarkt, ideaal dus om een bezoek te combineren met andere aankopen. Kinderen vermaken zich altijd prima op onze kinderspeelplaats en de koffie hebben wij altijd voor je klaarstaan.

Bereikbaarheid

Onze sanitairwinkel Heerhugowaard is gevestigd op M. de Klerkweg 4. De showroom heeft gratis parkeergelegenheid. Ook is de locatie goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bus stopt op de woonboulevard, lekker makkelijk dus!