Sanisale - FG Design radiatoren

Handdoekradiator

Radiatoren

Een handdoekradiator is een fijne toevoeging op de algehele verwarming in je badkamer. Een handdoekradiator, ook wel designradiator genoemd, geeft je badkamer ook direct een elegante en moderne uitstraling.

Wat is een handdoekradiator?

De naam zegt het eigenlijk al… Je kunt je handdoeken met een handdoekradiator opwarmen of laten opdrogen. Goed om te weten: wanneer je kletsnatte handdoeken ophangt, kan het zijn dat het materiaal sneller gaat roesten. Licht vochtige handdoeken zijn daarentegen geen enkel probleem.

Een handdoekradiator past in iedere badkamer, want deze radiatoren zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Smal, breed, verticaal of horizontaal. Wij verkopen radiatoren van diverse merken, waaronder: Plieger, Vasco en Zehner.

Model handdoekradiator

Je kunt een handdoekradiator vinden in bijna elk gewenst model. Houd je van design? Kies dan bijvoorbeeld voor een model dat het effect geeft van een kunstwerk aan de muur. Of kies je liever voor een strak model in een industriële look? Je hebt de keuze voor een handdoekradiator met lamellen of met buizen. Daarbij kun je kiezen voor buizen in allerlei vormen. Denk bijvoorbeeld eens aan een radiator waarbij de buis in een S-vorm naar beneden slingert. Heel bijzonder. En voor je trendy retro badkamer kun je bijvoorbeeld kiezen voor een handdoekradiator in de vorm van een ouderwetse planchet. Op onze inspiratiepagina kun je verschillende blogs lezen over de indeling en uitstraling van je badkamer.

Materialen en kleuren

We kennen allemaal nog wel de ouderwetse witte lamellen radiator, waar je de handdoek overheen gooide. Maar die tijd ligt ver achter ons! De handdoekradiator is verkrijgbaar in allerlei materialen. Denk aan chroom, staal, RVS en aluminium. Handdoekradiatoren zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Verder kun je kiezen of je daarbij een gesatineerde afwerking wilt. Bij satineren krijg je een enigszins ruw effect zoals fijn schuurpapier. Een andere optie is een metallic afwerking. Daarmee geef je de kleur meer sprankeling en diepte.

Advies over handdoekradiatoren

Een deskundig advies? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor een radiator. Voor inspiratie ben je van harte welkom in één van onze showrooms of download ons inspiratiemagazine!

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest