Sanisale - _MG_9768-kopiëren

Douches op maat

Douches

Heb jij specifieke wensen voor je doucheruimte en vind je niet het juiste formaat in onze webshop? Wij helpen je graag met het bestellen van een doucheruimte op maat.

Voor elk budget een douche op maat

De prijs voor een douche op maat is afhankelijk van je wensen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw badkamer. De prijs van een op maat gemaakte doucheruimte is onder andere afhankelijk van:

  • Inloopdouche of douchecabine
  • Douchekop en -kraan
  • Doucheafvoer
  • Glasmateriaal
  • Douchedeur

Waarom kiezen voor een doucheruimte op maat?

Vooral bij kleine badkamers wordt er vaak gekozen voor een doucheruimte op maat. Zo kun je de ruimte in de badkamer optimaal benutten. Denk bijvoorbeeld aan een douchecabine met vouwdeur in plaats van een draaideur. Kijk hier voor nog meer kleine badkamer tips.

Sanisale inspiratie magazine

Natuurlijk kun je ook het gratis magazine van Sanisale aanvragen. Blader hem rustig door, alleen of samen met je partner, voor nog meer inspiratie. Zeker als je nog niet weet wat er allemaal mogelijk is bij het kopen van een douche op maat, is het magazine een fijne informatiebron. Zo ben je direct weer op de hoogte van alle trends. Bovendien ontvang je ook een waardecheque van €500,- als je het magazine aanvraagt. Dus de eerste korting heb je al te pakken!

Meer weten?

Neem contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. We hebben meerdere showrooms door het gehele land. Dus er is altijd een showroom bij je in de buurt. Wij helpen je graag bij de keuze voor een douche op maat.

Sanisale - FG Design douchebak

Douchebakken

Sanisale - luxe badkamer

Douchecabines

Sanisale - mozaiek

Douchewanden

Sanisale - sanisale_heerlen_binnenkijkenbij_Fam_middelburg-3

Inloopdouches

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest