Luxe badkamer

Bad toebehoren

Baden

De luxe van een ligbad in je badkamer benadruk je extra met het juiste bad toebehoren. Want een fijne handdouche mag eigenlijk niet ontbreken bij je bad. Kijk voor de mooiste handdouches in de collectie bad toebehoren van Sanisale en kies er een in de stijl van jouw badkamer.

Bad toebehoren moderne of klassieke inrichting

De handdouches in de collectie van bad toebehoren bestaan uit verschillende stijlen. Je hebt bijvoorbeeld de klassieke ronde douchekop, met een gekleurde handgreep. Dit kan chroom zijn, maar ook goudkleurig of antiek koper. Dit bad toebehoren past prima in een landelijke of klassieke inrichting. Hou je van een moderne inrichting, dan is er ook genoeg verkrijgbaar. De moderne ontwerpen hebben een vierkante of rechthoekige douchekop, die naadloos overgaat in de doucheslang. De staafvormige douchekop kan ook rond zijn. Ook de moderne uitvoeringen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals mat wit of mat zwart. En natuurlijk in het chroom.

Eenvoudig te bevestigen

Het bad toebehoren zoals de verschillende soorten douchekoppen hebben een universele aansluiting. Dat betekent dat ze dus aan te sluiten zijn op iedere badkraan. Kies daarom bad toebehoren in dezelfde stijl, zodat de kraan en de handdouche perfect bij elkaar passen, zowel qua stijl als qua kleur. Bij een thermostatische kraan heb je het voordeel dat je de temperatuur van het water heel gemakkelijk kunt regelen. Daarbij weet je zeker dat je altijd de temperatuur hebt die je het meest aangenaam vindt! Sanisale heeft de mooiste designs die samen met de handdouche het perfecte bad toebehoren vormen. Een moderne kraan met de draaiknoppen aan de zijkant, gecombineerd met een handdouche met een langwerpige douchekop, geeft je badkamer een luxe uitstraling. Want of je het nu gebruikt voor het uitspoelen van je haar, of het gemakkelijk schoonmaken van het bad, je wilt natuurlijk een mooie combinatie.

Advies nodig? Kom langs in de showroom

Twijfel je of het bad toebehoren dat je hebt uitgekozen bij elkaar past? Of wil je weten hoe je het bad toebehoren moet installeren? Loop binnen bij onze showroom, of maak een afspraak met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag om te kijken wat de mogelijkheden zijn, of adviseren je als je daar behoefte aan hebt.

Wil je eerst thuis wat ideeën opdoen? Vraag dan ons inspiratiemagazine aan.

Sanisale - Xenz serie Tanga

Bad afvoer

Sanisale - Fima serie Texture Collection opbouw badkraan incl handdoucheset

Handdouches

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest