Sanisale - rimfree_toilet

Toiletten

Sanitair

Staand, hangend, een losse stortbak of een duoblok stortbak? Toiletten zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Wij brengen graag samen met jou je wensen in kaart.

Keuze van toiletpot

Waar men vroeger steevast een staande witte pot met een grote stortbak erboven had, is de keuze nu enorm. De meeste toiletten zijn wit, maar ook zwart is populair tegenwoordig. Ook kiezen veel consumenten voor een hangtoilet. Een hangtoilet wordt bevestigd aan de muur en heeft dus een strakkere uitstraling. Een hangtoilet past in iedere badkamer of sanitaire ruimte.

Waar moet ik op letten bij het uitkiezen van een toiletpot?

Bij de aanschaf van een toiletpot is het raadzaam om jezelf een aantal vragen te stellen:

1. Ruimte voor de toilet

Waar het toilet dient te komen is eigenlijk het belangrijkste aspect bij het kiezen van een toiletpot. Heb je veel of weinig ruimte ter beschikking. Verder dien je na te denken over een diepspoel of vlakspoel, de verschillende uitlaten en je eigen wensen. Zo is het in sommige gevallen, zoals bij ziekte of lichamelijke beperking(en), zaak om een verhoogd of extra verstevigd toilet aan te schaffen.

2. Staand of hangend toilet

Heb je genoeg ruimte? Dan adviseren wij in de meeste gevallen om een hangend toilet te nemen. Een hangend toilet heeft als voordeel dat je de vloer onder de pot goed schoon kunt houden. Het is een goede optie wanneer je kiest voor een moderne badkamer of sanitaire ruimte. Wanneer je minder ruimte hebt, is een staand toilet een goede optie. Hierbij kan je kiezen voor een toilet met een losse stortbak, of een duoblok toilet. Tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor een duoblok toilet. De stortbak zit hierbij aan de toiletpot vast en maakt van het toilet één geheel.

Toilettrends

Wat wij veel terugzien op toiletgebied is de soft closing wc-bril. Ideaal als je kleine kinderen of huisdieren hebt. Wij hebben een breed assortiment. Een toilet zonder spoelrand is ook enorm populair. Super hygiënisch, want vuil en restjes kunnen zich niet in de spoelrand nestelen. Ook is het design bij een toilet zonder spoelrand een stuk strakker.

Accessoires voor je toilet

Met accessoires maak je de sanitaire ruimte af. Geen zin om te mixen en matchen? Ga dan voor een volledige toiletset. Zo ben je ervan verzekerd dat alles bij elkaar past en is je toilet een prachtig geheel. Bekijk ons assortiment met accessoires voor je toilet.

Advies & inspiratie

We helpen je graag bij het kiezen van een toiletpot. Eerst wat inspiratie? Kom langs in één van onze showrooms of download ons inspiratiemagazine.

Lees meer over toiletten

Sanisale - Duravit Starck 3 wandbidet wit

Bidets

Sanisale - rimfree_toilet

Wandclosetten

Sanisale - staand toilet

Staande toiletten

Sanisale - _MG_4249_kopiëren_square

Toilet toebehoren

Sanisale - sanisale

Urinoirs

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest