Sanisale - Geesa Modern art collection Badhanddoekplateau 60 cm met rek

Plateaus

badaccessoires

Een badkamermeubel maak je extra persoonlijk met de plateaus die je kiest. Je hebt verschillende mogelijkheden bij Sanisale, waarbij je de keuze hebt uit diverse materialen en kleuren. Combineer dat met een passende wastafel. Met deze plateaus van hoogwaardige kwaliteit geef je je badkamer een hele eigen stijl.

Maak je badmeubel persoonlijk met plateaus

Sommige badmeubels hebben een vaste bovenplaat die gelijk is aan het materiaal en de kleur van het badmeubel zelf. Dat is natuurlijk mooi. Maar nog mooier is het als je plateaus kunt kiezen die zorgen voor een accent in je inrichting. Of die de waskommen die je zo mooi vindt, nog beter tot hun recht laten komen. Je kiest dan voor plateaus die een contrasterende kleur hebben ten opzichte van het kastje dat eronder zit, of mooi afsteken bij de wastafel. Dat hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn. Soms is het mooier om het materiaal van de plateaus juist hetzelfde te laten zijn als dat van de wastafel. Dat geeft een rustig en stijlvol effect. De verschillende platen zijn van natuursteen, marmer of hout. Van natuursteen en marmer is het bekend dat dit harde steensoorten zijn. Het robuuste eiken en basalt hout is ook heel geschikt voor de badkamer.

Een oplossing op maat

Vind je het mooi om een waskom op het badkamermeubel te hebben staan? Vaak geeft dit een luxe gevoel. Niet alle badkamermeubels zijn daar geschikt voor, omdat ze bijvoorbeeld een voorgevormde uitsparing hebben waar je een wastafel in moet plaatsen. In dat geval is het handig als je een badkamermeubel hebt waar je zelf de plateaus bij uit kunt kiezen. Of het nu natuursteen is of hout, je plaatst de waskom van je keuze eenvoudig op de plateaus. Andersom werkt het natuurlijk ook. Ben je op zoek naar een badkamermeubel waar je de wastafel in kunt laten verzinken, dan kies je het plateau in de juiste houtsoort, waar je wastafel inpast. Het voordeel hierbij is dat je een badkamermeubel hebt met plateaus die helemaal in jouw smaak zijn, met de wastafel van je voorkeur. En daarbij kies je een radiatorplank in dezelfde kleur hout.

Bepaal je interieurstijl met plateaus

Een ander voordeel van plateaus is dat je vrij bent in de toepassing. Kun je niet direct een badkamermeubel vinden dat de juiste maat heeft om mooi in je badkamer te passen? Of heb je een industriële inrichting waarbij je voor zowel de douchewand als de wastafelunit muurtjes van beton hebt geplaatst? Ook dan zijn de plateaus een ideale, stijlvolle oplossing. Je plaatst de plateaus eenvoudig op de muurtjes, waarvan je de hoogte en indeling zelf hebt bepaald. Ook nu kun je nog kiezen of je de wastafel in de bovenplaat wilt installeren, of dat je kiest voor een waskom die er bovenop staat. Let er ook op of je wastafel een kraangat heeft of dat het kraangat in het hout of in de steen moet zitten. Kies je voor een loshangende plaat, dan installeer je deze met speciale beugels aan de muur. Vind je het fijner om direct een complete badkamer uit te zoeken? Bekijk dan onze badkamercollectie.

Sanisale - sanisale-intro-banner

Passende accessoires bij je wastafelplateau

Bij natuurstenen plateaus staan natuurstenen wastafels mooi, in dezelfde kleur of in een andere tint. Zo kun je zwart steen mooi met wit combineren en een lichthouten plaat heeft extra dimensie met een zwarte waskom erop. Ook de accessoires die je bij de plateaus kiest, stem je op elkaar af. Kies voor houtaccenten in de kleur van de wastafelplaat, zoals bij een bekerhouder of een toiletrolhouder. Voor een moderne inrichting kies je dan voor rvs kranen en bijpassende zeepdispensers, scheerspiegels en handdoekhouders. Voor een extra mooi effect plaats je een spiegel met hetzelfde houtframe als de plaat boven de wastafels. Hiermee maak je de inrichting in balans en creëer je rust. Dat is bijvoorbeeld heel geschikt voor een kleinere badkamer. Je kunt eigenlijk zeggen dat je met plateaus veel vrijheid hebt bij het inrichting van je badkamer, ook op het gebied van accessoires. Lees meer tips voor het creëren van sfeer met badkamer accessoires.

Maak je keuze in de showroom

Wil je een goed beeld hebben van de verschillende mogelijkheden die er zijn voor de plateaus in je badkamer? Kom dan langs in onze showroom. Je kunt de voorbeeldbadkamers bekijken. Hier zie je niet alleen de diverse materialen waarin de plateaus verkrijgbaar zijn. Je kunt ook kijken welke wastafels, kranen en andere badkameraccessoires er het mooist bij staan. Heb je vragen over de afmetingen of wil je advies over het materiaal dat je wil kiezen, vraag het aan onze medewerkers. Zij helpen je graag verder om een passende keuze te maken die past in jouw badkamer

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest