Badkamer accessoire

Ringhanddoekhouders

HANDDOEKHOUDERS

Geef je badkamer een opgeruimde uitstraling en hang ringhanddoekhouders aan de muur. Zo heb je niet alleen de natte handdoeken van de vloer, je hebt ook op ieder gewenst moment een handdoek in de buurt. Hang de ringhanddoekhouders dan ook op verschillende plaatsen in je badkamer.

Ringhanddoekhouders: een stijlvolle accessoire in je badkamer

Ringhanddoekhouders zijn er in verschillende soorten, maar ze hebben een ding gemeen. Je bevestigt ze stevig aan de muur door middel van een schroef in een boorgat. Daardoor kunnen ze ook grotere, zwaardere en natte handdoeken zonder problemen dragen. De ring beweegt vrij in de houder, dus je kunt de handdoek er eenvoudig uitpakken. In het assortiment van Sanisale vind je de leukste ringhanddoekhouders die je helemaal op je eigen stijl kunt afstemmen. Kies bijvoorbeeld voor een chromen, of roestvrijstalen ringhanddoekhouder. Of bepaal de kleur die het beste bij je tegels en sanitair past, zoals grijs of wit. Ben je nog op zoek naar een stijl die bij jou past, neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Een ringhanddoekhouder staat niet alleen mooi, het kan ook een prima oplossing zijn als je niet veel ruimte hebt om handdoeken in je badkamer neer te leggen.

Goede kwaliteit ringhanddoekhouders

Je besteedt veel aandacht aan de inrichting van je badkamer en daarbij spelen ook de accessoires een belangrijke rol. Je kunt bij Sanisale dan ook ringhanddoekhouders van bekende merken krijgen. Denk hierbij aan Axor, Geesa, Grohe, Haceka en Geberit. Dit betekent niet alleen de mooiste ontwerpen, maar ook een uitstekende kwaliteit. Kies voor een ringhanddoekhouder op verschillende plaatsen in de badkamer. Hang bijvoorbeeld naast de wastafel een aantal ringhanddoekhouders op verschillende hoogtes bij elkaar, voor een speels effect. Of hang je handdoekring bij de inloopdouche of in de buurt van het bad. Dan heb je altijd een handdoek bij de hand.

Maak zelf je keuze

Wil je graag zien welke ringhanddoekhouders het beste bij je badkamer passen? Of wil je de verschillende merken ringhanddoekhouders met elkaar vergelijken? Kom dan naar onze showroom en bekijk persoonlijk ons aanbod. Je kunt dan zelf bepalen of je een dunne klassieke ring mooi vindt of toch liever een robuust model hebt. Als je vragen hebt, dan kun je die direct stellen aan een van onze medewerkers.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest