Afvoer en drains

OVERIGE ACCESSOIRES

Éen van de meest essentiële elementen van uw badkamer is de aansluiting van uw sanitair en de afvoer van het water. Het is daarom ook erg belangrijk om uw sanitair te voorzien van de juiste afvoer.

Wij kunnen badkamer afvoeren onderverdelen in de volgende groepen:

  • bad – afvoeren
  • toilet – afvoeren
  • douche – afvoeren
  • wastafel – afvoeren

Douchedrain kopen

Een drain is niets meer dan een zeer stijlvolle douchegoot voor uw doucheruimte. Een drain wordt voornamelijk gebruikt in inloopdouches om het water af te voeren.

Zo kunt u kiezen voor een douchedrain met rooster tot een zeer uniek design. Houd u van strak? Dan kunt u kiezen voor een vrijwel onzichtbare drain. Hierbij ziet u enkel een RVS rand in uw tegels verwerkt. Zeer stijlvol.

Met- of zonder flens

Een flens is een platte rand aan het basiselement die zorgt voor een betere waterafdichting. De muurflens heeft ook nog een opstaande rand om de douchegoot aan de wand te bevestigen.

Kom in contact

Wanneer de aansluiting of afvoer van het water niet in orde is, kunt u rekenen op een hoop ellende. Wij adviseren u daarom om ten alle tijden advies van een deskundige te vragen alvorens plaatsing en aansluiting van uw sanitair.

Twijfelt u als het gaat om de juiste afvoer bij uw sanitair? Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen over één van bovenstaande producten kunt u bij ons terecht. Wij staan graag voor u klaar.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest