Sanisale - sanisale

Stortbakken

Toilet toebehoren

Een stortbak, ook wel waterreservoir genoemd is een onderdeel van uw toiletsysteem en regelt het spoelen van de wc. Een stortbak is van essentieel belang bij de aanschaf van een toilet.

In (ver)oudere toiletruimtes ziet u de klassieke stortbak nog veel terug. Dit type stortbak is hoog aan de muur gemonteerd met een valpijp die aan het toilet gekoppeld is waar het water doorheen stroomt.
Wanneer u een stortbak gaat aanschaffen kunt u uit de volgende typen kiezen:

  • Hooghangend
  • Laaghangend
  • Spoelmechanisme
  • Vlotterkraan

Stortbakken voor ieder budget

Al veel geld kwijtgeraakt aan de verbouwing van uw toiletruimte? Dan snappen wij maar al te goed dat u de prijs van uw waterreservoir zo laag mogelijk wil houden. Bij Sanisale hebben wij een ruim assortiment stortbakken voor de scherpste prijs!

Waterbesparende stortbakken

Wanneer u tevens aan het milieu wil denken, adviseren wij om een waterbesparende stortbak aan te schaffen. Deze stortbakken hebben een spoelonderbreking waarmee u zelf kunt bepalen hoeveel water en door de WC stroomt bij het doortrekken. Op een bestaande stortbak is het soms ook mogelijk om zelf een spaarknop te zetten.

Inbouw waterreservoir

Gaat u uw badkamer of toiletruimte verbouwen? Dan adviseren wij mensen in de meeste gevallen om te kiezen voor een inbouwreservoir. De stortbak zit in dit geval achter de muur verwerkt en het enige wat u ziet is het bedieningspaneel. Hierdoor is de stortbak onzichtbaar wat zorgt voor een frisse, ruime en moderne uitstraling van uw toiletruimte. Let op: de plaatsing van een inbouw waterreservoir is een grotere ingreep dan enkel het plaatsen van een stortbak.

Advies over stortbakken?

De keuze voor de juiste stortbak is kan een hele lastige zijn. Daarom kunt u ons altijd om raad en/of advies vragen als het gaat om de aanschaf van een stortbak. Zo dient u rekening te houden met het type stortbak, de grootte van de stortbak en of u uw stortbak ingebouwd wil hebben ja of nee. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest