Maak een afspraak of loop binnen bij Sanisale Hoorn

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Sanisale Hoorn. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom en vind jouw droombadkamer 

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Sanisale - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanisale Hoorn
De Factorij 2
1689 AL  Zwaag - Nederland
Sanisale - druppie_low_res

Openings­tijden showroom

  • Dinsdag09:00 - 17:00 uur
  • Woensdag09:00 - 17:00 uur
  • Donderdag09:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag09:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag09:00 - 17:00 uur
2D en 3D programma Sanisale

Probeer ons 3D programma!

Sanisale - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Sanisale - Inspiratiemagazine

Sanitairwinkel Hoorn

Een nieuwe badkamer uitzoeken is nergens zo leuk en ontspannen als bij sanitairwinkel Hoorn. Met maar liefst 96 verschillende badkameropstellingen heb je meer dan genoeg keuze. Sanisale Hoorn is dan ook specialist op het gebied van badkamers. Dat gaat van kleine aanpassingen tot complete verbouwingen. Het deskundige en enthousiaste team heet je van harte welkom in de showroom van sanitairwinkel Hoorn.

Bezoek Sanisale Hoorn

Sanisale Hoorn ligt centraal in West Friesland aan alle ontsluitingen van de N-wegen. Voor een bezoek aan sanitairwinkel Hoorn neem je op de A7 de afslag Hoorn Noord. Je vindt Sanisale Hoorn op de De Factorij 2 in Zwaag. De showroom is goed bereikbaar. Het ligt op de hoek van het veelzijdige industrieterrein. Voor de deur kun je gratis parkeren.

Kom naar de showroom voor een vrijblijvend bezoek. Bekijk de vele mogelijkheden die er zijn en doe inspiratie op. Heb je vragen? Stel deze gerust aan een van onze medewerkers. Wij adviseren je graag op het gebied van de indeling van je badkamer. Maar ook als het gaat om de keuze van sanitair en bijvoorbeeld de tegelsoorten. Wil je persoonlijk advies? Maak dan een afspraak bij sanitairwinkel Hoorn voor een gratis 3D ontwerp.

 

Een volledig nieuwe badkamer zonder zorgen

Sanitairwinkel Hoorn doet er alles aan om het jou als klant zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarbij staat kwaliteit en service voorop. Als onderdeel van de grote franchiseformule Sanisale, kan sanitairwinkel Hoorn hoge kwaliteit bieden voor lage prijzen. Maar je krijgt nog meer als je een badkamer bij sanitairwinkel Hoorn koopt.

  • Advies. De adviseurs van Sanisale Hoorn hebben alle tijd voor je. Ze luisteren naar je wensen en zetten dat om in een persoonlijk advies. Waarbij gekeken wordt naar een geschikte indeling en de juiste materialen;
  • Gratis 3D ontwerp. Om je nieuwe badkamer voor jou te laten spreken, maakt sanitairwinkel Hoorn een 3D ontwerp waarin alle besproken opties zijn opgenomen;
  • Vrijblijvende offerte. Binnen 1 dag nadat je akkoord gegaan bent met het definitieve ontwerp, krijg je een vrijblijvende offerte;
  • Servicegericht. Je kunt bij sanitairwinkel Hoorn rekenen op een goede service. Dat geldt zowel tijdens de adviesfase als voor de after sales. Wij werken samen met ruim 14 aannemers. Bovendien houden we de lijnen graag kort. Dus kunnen we er eenvoudig voor zorgen dat je nieuwe badkamer niet alleen thuis afgeleverd wordt. Maar ook dat deze gemonteerd en geïnstalleerd wordt door vakkundige mensen.
Sanisale - druppie-armen-wijd-flipped