Sanisale - Geesa Mirror Cosmetic collection Scheerspiegel

Scheerspiegels

OVERIGE ACCESSOIRES

Scheerspiegels, ook wel make-up spiegels genoemd, zijn een fijne toevoeging op de spiegel die je aan de wand hebt hangen. Zo mis je geen enkel haartje tijdens het scheren en kun je zeer precies make-up aanbrengen.

Soorten scheerspiegels

Een scheerspiegel heeft in veel gevallen twee zijdes. Eén zijde die 1 keer is ingezoomd en één zijde die 2 keer of meer is ingezoomd voor de kleine details. Een make-up spiegel en een scheerspiegel zijn verschillende benamingen voor hetzelfde product. We zien dan ook vaak bij dubbele wastafels dat men ook voor twee scheerspiegels (make-up spiegels) kiest.

Afhankelijk van jouw wensen is het mogelijk om voor een staande scheerspiegel te kiezen of voor een hangmodel. Het is zelfs mogelijk om een scheerspiegel in een grotere spiegel te plaatsen!

Make-up spiegel met verlichting

Wil je ‘s avonds in bad met sfeerlicht kunnen relaxen, maar ook in de ochtend graag je gezicht goed kunnen zien? Dan is een make-up spiegel met ingebouwde verlichting ideaal. Zo vormt er zo min mogelijk schaduw op het gezicht. Scheren en make-up aanbrengen was nog nooit zo eenvoudig.

Maak een 3D ontwerp

Ben je op zoek naar scheerspiegels voor je badkamer? Voor de indeling van je badkamer maak je met het 3D programma van Sanisale een ontwerp van je nieuwe badkamer. Hiermee breng je jouw badkamer tot leven en kun je gelijk bepalen of je een of twee scheerspiegels wilt ophangen en welke vorm de spiegels moeten krijgen.

Kom naar de showroom van Sanisale

Kies uit het grote aanbod scheerspiegels van Sanisale het model dat het beste bij de stijl van jouw badkamer past. Kom naar de showroom om zelf de verschillende soorten te bekijken. We adviseren je graag als je vragen hebt over het installeren van de spiegels.

Wil je eerst thuis nog wat inspiratie opdoen? Download dan ons gratis inspiratiemagazine.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest