Sanisale - whirlpool in de badkamer

Whirlpool baden

Baden

Tover je badkamer om in een luxe ruimte waar je heerlijk kunt ontspannen. Dit bereik je bijvoorbeeld door te kiezen uit een van de whirlpool baden uit het assortiment van Sanisale. Maak je keuze uit een van van de vele modellen, die passen in iedere interieurstijl.

Whirlpool baden in alle vormen en maten

Twijfel niet langer en kijk bij de whirlpool baden welk bad voor jouw badkamer geschikt kan zijn. Want je hoeft niet een hele grote badkamer te hebben, om toch zo’n bad te kunnen installeren. Ook als je geen ruimte hebt voor een rechthoekig model, zijn er onder de verschillende whirlpool baden nog genoeg oplossingen te bedenken. Wat dacht je van een hoekbad, van ongeveer anderhalve meter diepte? Met een wastafel in de hoek er recht tegenover houd je zelfs in de kleinste badkamer nog ruimte over om je vrij te bewegen. Of kijk eens naar een schuin aflopende vorm, waarmee je weer vloeroppervlakte wint ten opzichte van een klassiek model. Deze kun je zowel voor een linkermuur als een rechtermuur krijgen. Natuurlijk hoef je deze vormen niet alleen uit praktische overwegingen te kiezen. Het staat ook heel speels als je voor een andere vorm kiest. Bekijk onze badkamercollectie om wat inspiratie op te doen bij je keuze.

Verschillende toepassingen

De whirlpool baden verschillen van elkaar. Dat begint al met de diepte van de baden. Deze varieert bijvoorbeeld van vijfenveertig tot vijfenvijftig centimeter. Maar er zijn andere zaken waar je ook op let bij de aanschaf van whirlpool baden. Kies je voor een acryl bad? Dan neemt het materiaal de temperatuur van het water gemakkelijk aan. Het water koelt hierdoor minder snel af. Ook de verschillende jets die het bad kan hebben, zijn belangrijk, samen met de andere opties die erbij horen. Zijn er alleen zij-jets, of is het een luxe uitvoering waarbij ook rug-jets en voeten-jets aanwezig zijn? Kun je zelf de kracht van de stroming instellen en is er sprake van pneumatische bediening, of heb je elektriciteit nodig om de functies te laten werken? Het is helemaal afhankelijk van je eigen wensen voor welke optie je kiest. Bij Sanisale hebben we voor ieder budget een mooie oplossing.

Kies de stijl van je badkamer

Bij het bekijken van de collectie whirlpool baden hoef je niet bang te zijn dat het bad niet in de stijl van je badkamer past. Je kunt de meeste baden inbouwen. Hierbij maak je gebruik van de tegels die je al had uitgekozen voor de rest van de muren, of de vloer. Dus daarmee weet je zeker dat je precies de juiste stijl kunt aanhouden. Er zijn ook whirlpool baden waarbij je niet na hoeft te denken over de juiste betegeling of beplating van de badwand. Deze baden zijn bijvoorbeeld vrijstaand en hebben dus hun eigen ombouw. Andere modellen zijn voorzien van een doorzichtig voorpaneel. Dat geeft een mooi gezicht als het water bubbelt, je kunt de bellen in het water zien door de badwand. Plaats het bad tegen de badkamermuur, of plaats het midden in de badkamer als je genoeg ruimte hebt voor een nog mooier effect.

Sanisale - hout_2

Dubbel gemak en comfort

Je krijgt een luxe gevoel van het nemen van whirlpool baden. Dat wordt niet alleen veroorzaakt door de ontspanning die je ervaart met je hoofd tegen de hoofdkussens van het bad. Whirlpool baden staan erom bekend dat de waterstralen ontspannend werken. Je spieren kunnen ontspannen, door zowel de krachtige stroming, als door het warme water. Daarnaast hoef je ook geen extra inspanningen te verrichten bij het schoonmaken. Er bestaan schoonmaakmiddelen die hiervoor speciaal ontwikkeld zijn. Je maakt op deze manier niet alleen eenvoudig het bad zelf schoon. Ook de leidingen en de bewegende delen, zoals de jets, ontdoe je hiermee van vuil, zeep- en badolieresten. Desgewenst kies je voor een biologisch afbreekbaar middel dat bacterievorming tegengaat. Op deze manier ben je verzekerd van een schoon en hygiënisch bad.

Kies uit de mooiste whirlpool baden bij Sanisale

Neem de tijd om een keuze te maken uit de collectie whirlpool baden van Sanisale. Kom daarom naar onze showroom, zodat je alle verschillende modellen kunt bekijken. Onze medewerkers adviseren je graag en informeren je over de soorten en mogelijkheden. Ook kun je een ontwerp op maat laten maken om een van de whirlpool baden in je nieuwe badkamer in te bouwen. Je kunt hierbij kiezen om de installatie zelf te laten doen. Maar het is ook mogelijk om via Sanisale een erkende installateur in te schakelen. Zo kun je optimaal genieten van het luxe bad in je badkamer en weet je zeker dat je badkamer vakkundig is geïnstalleerd.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest