Sanisale - _MG_4249_kopiëren_square

Toilet toebehoren

Toiletten

Bij het plaatsen van het toilet in je badkamer let je op een aantal zaken. Hoeveel ruimte je hebt bijvoorbeeld. Maar het is ook belangrijk hoe de wc eruitziet. Toilet toebehoren zijn hier een belangrijk onderdeel van. Sanisale heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van toilet toebehoren, passend bij iedere oplossing.

Toilet toebehoren: bedieningspaneel en reservoir

Je kiest voor een hangend of staand toilet. Maar je let ook op de kleur van het materiaal waar het toilet van gemaakt is. En natuurlijk kies je de kleur en de vorm van de wc bril. Maar een ander belangrijk onderdeel van de toilet toebehoren is het waterreservoir en het bedieningspaneel. Ook dit bepaalt namelijk voor een deel hoe ruimtelijk het toilet in je badkamer overkomt. Een bedieningspaneel hoort bij een toilet met een inbouwreservoir. Sanisale heeft verschillende mogelijkheden voor deze toilet toebehoren. Het is verstandig om eerst het bedieningspaneel uit te kiezen voor je een reservoir uitzoekt. De verschillende merken hebben hun eigen combinaties en dat moet uiteraard wel goed op elkaar aansluiten. Op onze inspiratiepagina geven we je graag nog meer tips voor het inrichten van jouw toilet ruimte.

Verschillende keuzemogelijkheden voor een wc

De aankoop van toilet toebehoren zijn, net als de hele badkamerinrichting, een kwestie van persoonlijke smaak. Wil je een bedieningspaneel van kunststof of liever van roestvrijstaal of glas? Heb je voorkeur voor een bedieningspaneel met een drukknop, of wil je er twee voor duurzaam watergebruik? Al deze vragen spelen een rol bij het kiezen van de juiste toilet toebehoren. Ook is er een verschil tussen een bedieningspaneel en reservoir van een toilet of een urinoir. Sanisale biedt toilet toebehoren van verschillende merken zoals Vasco, Grohe en Geberit. Als je een bedieningspaneel uitkiest in hetzelfde merk als het reservoir, kun je er zeker van zijn dat deze goed samenwerken.

Maak je keuze in een Sanisale showroom

Weet je niet zeker of het bedieningspaneel van je voorkeur past bij het reservoir dat je op het oog hebt? Kom langs in onze showroom voor advies over de toilet toebehoren en bekijk daar de mogelijkheden. Je kunt kiezen uit de verschillende merken toilet toebehoren. Hierdoor is er een groot aanbod in stijlen en prijscategorieën, voor ieder wat wils. Mocht je vragen hebben, dan helpen onze medewerkers je graag verder om de juiste keuze te maken. Je kan ook eerst inspiratie opdoen door ons gratis inspiratiemagazine te downloaden.

Sanisale - badkamer-tilburg-3

Bedieningspaneel

Sanisale - staand wc 2

WC-brillen

Sanisale - Zandkleurige Tegels

Inbouwreservoirs

Sanisale - sanisale-intro-banner

Stortbakken

Sanisale - Wandcloset

Toiletafvoer

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest