Maak een afspraak of loop binnen bij Sanisale Drachten

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Sanisale Drachten. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom en vind jouw droombadkamer 

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Sanisale - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanisale Drachten
Doctor Martin Luther Kingsingel 50
9203 JC  Drachten - Nederland
Sanisale - druppie_low_res

Openings­tijden showroom

 • Maandag13:00 - 17:30 uur
 • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
 • Woensdag09:30 - 17:30 uur
 • Donderdag09:30 - 21:00 uur
 • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
 • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
 • ZondagGesloten
2D en 3D programma Sanisale

Probeer ons 3D programma!

Sanisale - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Sanisale - Inspiratiemagazine

Sanisale, dé sanitairwinkel voor jou en je familie

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Sanitairwinkel Drachten helpt jou graag bij het vinden van een mooie nieuwe badkamer voor jou en je familie. Een badkamer is een belangrijk onderdeel van ieder huis. Bij Sanisale willen we dat jij je gelukkig voelt in jouw nieuwe badkamer. We willen je daarom graag adviseren en helpen bij het maken van belangrijke keuzes. Alle wensen die je hebt, nemen wij graag met je door. Met een simpel stappenplan helpen we je bij sanitairwinkel Drachten makkelijk en snel op weg.

Topkwaliteit voor voordelige prijzen bij Sanisale

De Sanisale badkamers in sanitairwinkel Drachten zijn van topkwaliteit. Wij bieden alleen de beste kwaliteit en materialen, met zorg uitgekozen door onze professionals. Daarnaast houden wij uiteraard ook rekening met je portemonnee. Zo zijn onze tarieven zeer scherp en super voordelig! Sanisale heeft al meer dan 30 jaar ervaring met de verkoop van badkamers en daarom bieden onze medewerkers in sanitairwinkel Drachten ook kwaliteitsadvies, rekening houdend met al jouw wensen.

Bereikbaarheid

Onze sanitairwinkel Drachten heeft een centrale ligging in Friesland. We zijn gevestigd langs de A7 op de woonboulevard in Drachten en daardoor makkelijk te bereiken. De bushalte ligt op 4 minuten loopafstand. Kinderen vermaken zich ook altijd goed bij Sanisale in de kinderhoek met TV. Neem ze dus gerust mee!

Slechts 4 stappen op weg naar jouw droombadkamer

De onderstaande 4 stappen, zijn de eerste stappen op weg naar jouw droombadkamer. De medewerkers van sanitairwinkel Drachten helpen je graag bij elke stap.

 1.  Advies: adviseren doen wij graag. Met een praktisch oog denken wij mee over jouw nieuwe badkamer.
 2. Ontwerp in 3D: om een goed beeld te krijgen van hoe jouw nieuwe badkamer eruit gaat zien, maken wij een 3D-ontwerp. Dit doen we gratis.
 3. Offerte: we maken een vrijblijvende offerte voor je op.
 4. Service: zijn de eerste 3 stappen afgerond dan zijn we nog niet klaar met onze service. We horen hierna graag waarmee wij je nog meer kunnen helpen in de vervolgstappen. Denk bijvoorbeeld aan de installatie en het monteren, of het leveren en inmeten. Wij doen het graag voor je.

Sanitairwinkel Drachten staat bekend om zijn efficiëntie en professionaliteit. Jouw visie voor een nieuwe badkamer zal snel verwezenlijkt worden bij Sanisale.

Bezoek onze de showroom

Ben je eruit? Wil je die nieuwe badkamer direct kopen of ben je je nog aan het oriënteren? Kom een kijkje nemen in onze showroom bij sanitairwinkel Drachten! Je doet hier een hoop nieuwe ideeën door de diverse badkameropstellingen.

Twijfel niet en kom langs in onze Sanisale showroom!