Jacuzzi

Jacuzzi® is over de hele wereld bekend als globale marktleider in de sector van technologisch geavanceerde luxeproducten voor baden en spa’s. Hun belangrijkste uitvinding is zonder meer de hydro massage.

Deze Italiaanse, geniale en futuristische vinding stamt al uit 1956, en is inmiddels ontwikkeld tot de ultieme wellness in de badkamer voor miljoenen mensen. Uitsluitend en alleen Jacuzzi® biedt tot op de dag van vandaag de ware en originele wellness ervaring, die elk jaar vernieuwd wordt met meer dan 300 octrooien. Een compleet assortiment van producten met één enkele missie; om altijd de beste wellness ervaring te bieden.

Met Jacuzzi® overschrijdt wellness elke grens. Jacuzzi® staat voor uitzonderlijke momenten, en tovert wellness om in een nieuwe levensstijl. Dat is de ware betekenis van luxe voor Jacuzzi®; je dromen beleven.

Sanisale.com is exclusief dealer van Jacuzzi® in Nederland. Uiteraard nodigen wij je uit in onze showroom voor een demonstratie van de unieke hydro massagesystemen van Jacuzzi.

Sanisale - Jacuzzi-logo
Jacuzzi
Geotiles
Geberit
Ink
Mosa
Pastorelli
Cleopatra
KS Plafonds
Axor
HSK
Pelipal
Haceka
Hansgrohe
Brauer
Coba
HIPP-design
Arblu
Novellini
Duravit
MAGNUM
Grohe
Geesa
Instamat
Aquasound