Grohe

Het Duitse sanitair bedrijf Grohe is ’s werelds grootste merk fabrikant en leverancier van sanitair. Het werk van Grohe is gebaseerd op vier fundamentele pijlers die als kernwaarden fungeren binnen het bedrijf. Deze zijn kwaliteit, design, technologie en duurzaamheid. Door deze kernwaarden te hanteren wil Grohe de lat altijd hoog leggen zodat er ook daadwerkelijk onderscheid gemaakt kan worden.

Grohe technologieën

Grohe hanteert een aantal technologieën om het gebruik van sanitair zo prettig mogelijk voor jou te maken. Zo heeft bijvoorbeeld Grohe de Grohe StarLight technologie. Die zorgt ervoor dat door het verfijnde chroomproces een langdurige stralende glans zichtbaar is. Met de Grohe CoolTouch technologie wordt de buitenkant van de thermostaatkraan nooit warmer dan de ingestelde temperatuur en voorkomt het dat je je handen zult verbranden. Volgens Grohe maakt technologie het dagelijkse leven makkelijker en met de Grohe Digital technologie is slechts een aanraking voldoende om een kraan of douche aan te zetten. Door de Grohe QuickFix technologie wordt installatie makkelijker voor je gemaakt door complexiteit te reduceren en door het aantal onderdelen te verminderen. De installatiesystemen van Grohe zijn voorzien van de Grohe Whisper technologie. Dit zorgt ervoor dat er minimaal geluid geproduceerd wordt en je geen overlast hebt van watergeluiden. In totaal kent Grohe 9 technologieën die zij hanteren.

Bij Sanisale bieden wij veel producten van Grohe in verschillende productcategorieën aan. Zo is Grohe specialist in het ontwerpen van kranen. Het assortiment van Sanisale in kranen van Grohe varieert dan ook van badkranen tot wastafelkranen en van keukenkranen tot douchekranen. Kijk eens in ons assortiment van douchekranen en zie dat Grohe veel mogelijkheden biedt voor het creëren van een perfecte badkamer!

Het begin van kwaliteit

In 1936 heeft Friedrich Grohe het bedrijf Grohe opgericht. Waar in de vroege jaren de badkamer vooral bescheiden was en als functionele ruimte diende, is het door de jaren heen een steeds belangrijkere ruimte geworden voor mensen. De badkamer dient nu dan ook steeds meer als ruimte waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Grohe heeft vanaf het begin naadloos ingespeeld op de ontwikkelingen die de badkamer heeft doorgemaakt en stelt daarbij hoge kwaliteit van sanitair ook voorop. Volgens Grohe wordt kwaliteit gerealiseerd door de hoogste niveaus van vakmanschap, de perfecte duurzaamheid, de hoge niveaus van functionaliteit, het duurzame ontwerp en het gemak van het gebruik.

Duravit
Aquasound
Arblu
Brauer
Ink
Grohe
Pelipal
Instamat
Cleopatra
HSK
MAGNUM
HIPP-design
Pastorelli
Mosa
Geotiles
Axor
Geesa
KS Plafonds
Coba
Jacuzzi
Hansgrohe
Novellini
Haceka
Geberit