Maak een afspraak of loop binnen bij Sanisale Den Helder

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Sanisale Den Helder. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom en vind jouw droombadkamer 

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Sanisale - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanisale Den Helder
Industrieweg 23a
1785 AD   Den Helder - Nederland
Sanisale - druppie_low_res

Openings­tijden showroom

 • MaandagGesloten
 • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
 • Woensdag09:30 - 17:30 uur
 • Donderdag09:30 - 17:30 uur
 • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
 • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
 • ZondagGesloten
2D en 3D programma Sanisale

Probeer ons 3D programma!

Sanisale - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Sanisale - Inspiratiemagazine

Sanisale Den Helder

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Ga voor inspiratie en de mooiste badkameropstellingen naar sanitairwinkel Den Helder. Hier zijn de verschillende mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer heel overzichtelijk gemaakt. Namelijk door middel van 12 voorbeeldbadkamers. Je krijgt bij sanitairwinkel Den Helder dan ook een goed beeld van een badkamer met bijvoorbeeld een combinatie van een bad en een douche. Of je ziet het ruimtelijke effect van een dubbele wastafelmeubel. En natuurlijk zijn er voorbeelden van de verschillende inrichtingsstijlen. Geniet tussendoor van een kopje koffie in de gebruikerskeuken, zonder je druk te maken over de kinderen. Zij vermaken zich prima in de speelhoek.

Kom naar Sanisale Den Helder

Maak van je bezoek aan de sanitairwinkel Den Helder een dagje uit en kom naar de meubelboulevard Ravelijncenter. Zo kun je niet alleen op zoek gaan naar een nieuwe badkamer, maar ook nog wat andere boodschappen doen. Je vindt de showroom van sanitairwinkel Den Helder op de Industrieweg 23a. Voor de deur kun je gratis parkeren. Wil je met het openbaar vervoer komen? De bus stopt ook op de meubelboulevard.

Loop vrijblijvend de showroom binnen. Of maak een afspraak voor een persoonlijk advies met een van onze adviseurs. 

 

Kies je badkamer bij sanitairwinkel Den Helder in 4 stappen

Het zal geen alledaagse bezigheid voor je zijn, een nieuwe badkamer uitzoeken en installeren. Gelukkig hebben wij bij sanitairwinkel Den Helder al jarenlang ervaring. En daarom helpen we je graag om het zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Behalve dat je een vast aanspreekpunt bij sanitairwinkel Den Helder hebt, kun je gebruik maken van meer voordelen:

 1. Het advies. Jij vertelt je wensen, wij adviseren over de beste materialen, merken en natuurlijk ook over de meest mooie opstelling van alle badkamermeubels;
 2. Een gratis 3D ontwerp. Omdat we willen dat je een goed beeld hebt bij het voorstel dat we doen, maken we gratis een 3D ontwerp. Inclusief badkamermeubels en kleuren van de vloer- en wandtegels. Zo krijg je een volledige indruk van je nieuwe badkamer;
 3. Een vrijblijvende offerte. Met het 3D ontwerp als uitgangspunt stellen we bij sanitairwinkel Den Helder een vrijblijvende offerte op;
 4. Service voor en na levering. Desgewenst kunnen we voor de definitieve bestelling je badkamer inmeten. We leveren de nieuwe badkamer ook thuis bij je af. Bovendien zorgen we voor het installeren en monteren. Zo heb je zonder veel omkijken en zeker zonder stress, een nieuwe badkamer om volop van te genieten.