Verlichting badkamer

Sunshower

douche toebehoren

Geniet het hele jaar door van zonlicht en begin elke dag goed met de Sunshower. De warmte van infrarood werkt ontspannend en zorgt voor een verbetering van de bloedcirculatie waardoor rug-, nek-, reumatische klachten en spierpijn verminderen. Het UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D, zorgt voor een verbeterd immuunsysteem, verhoogt het energieniveau en geeft je een gezonde teint. Je voelt je fitter, vitaler en energieker met een Sunshower.

De voordelen van een Sunshower

Een groot deel van de bevolking (zo’n 70%) heeft in landen waar de zon minder schijnt, zoals in Europa, in de winter een vitamine D tekort. Vitamine D krijgt men voor 80% uit zonlicht en voor 20% uit voeding. Van oktober tot en met maart is het door de stand van de zon niet mogelijk om in (Noord-) Europa vitamine D uit zonlicht te verkrijgen. Bij het gebruik van het laag gedoseerde UV-licht van de Sunshower wordt in de winter, bij minimaal 30 minuten per week, een verdubbeling van het vitamine D niveau bereikt. De natuurlijke aanmaak van vitamine D zorgt voor een verhoging van de weerstand, bevordert de calciumopname en draagt bij aan de ontwikkeling en het behoud van de spierfunctie.

Bovendien kan de Sunshower de huid op een verantwoorde manier voorbereiden op de zomerzon. Wanneer de huid in contact komt met UV-stralen wordt er pigment geproduceerd. Hierdoor wordt de huid dikker, met als gevolg dat de UV-stralen van de zomerzon minder diep door de huid kunnen dringen. Dit is een natuurlijk mechanisme van de huid om zich te beschermen tegen de zon. De huid is dus én beter beschermd én je krijgt een gezonde teint.

Infrarood

De korte golf infrarood van een Sunshower dringt diep door in de huid waardoor het lichaam opwarmt, wat een positief effect heeft op diverse delen in ons lichaam. Door de warmte stijgt de lichaamstemperatuur, evenals de hartslag en de bloedsomloop. Dit stimuleert de stofwisseling wat zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen en een verhoging van de aanvoer van zuur- en bouwstoffen.

Bekijk onze Sunshower collectie

De Sunshower in het echt bekijken? Kom langs in een van onze Sanisale showrooms of maak een afspraak.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest