Sanisale - Geesa collection Toiletrolhouder

Reserverolhouders

TOILET ACCESSOIRES

Richt je badkamer compleet in met de leukste badkameraccessoires. Denk daarbij niet alleen aan stijlvolle bekerhouders, handdoekringen of een vuilnisbakje. Ook de reserverolhouders zijn een belangrijk item in je badkamer. En die mogen dan ook zeker niet ontbreken. Bij Sanisale vind je een uitgebreid assortiment reserverolhouders, in verschillende soorten en stijlen.

Ruim assortiment reserverolhouders

Voordat je weet wat voor soort reserverolhouders je wilt kopen, kun je bij Sanisale inspiratie opdoen voor een mooie badkamerinrichting. Want als je op zoek bent naar een nieuwe stijl, of je gaat een hele nieuwe badkamer installeren, is dat natuurlijk de basis van je ontwerp. Aan de hand van de afmetingen van je badkamer kun je bij Sanisale een ontwerp laten maken. Of je komt langs in de showroom om onze voorbeeldbadkamers te bekijken. Je krijgt een goede indruk van de verschillende combinaties van badkamermeubels, zoals een bad in combinatie met een inloopdouche. Of het verschil tussen een hangtoilet en een staand toilet. Let daarbij ook op de mogelijkheden die je hebt voor de kleuren van de tegels, het materiaal van de meubels en de vorm van de wastafel. Als je dat eenmaal goed in beeld hebt, kun je passende accessoires gaan zoeken, zoals reserverolhouders.

Verschillende materialen en vormen

Nu je weet welke stijl en uitstraling je badkamer krijgt, kun je dus op zoek naar passende spullen om het verder in te richten. Heb je een industriële of moderne inrichting? Dan kun je kiezen voor reserverolhouders met een modern en strak design. Kies bijvoorbeeld voor een robuuste stang van matzwart die je aan de muur bevestigt. Deze stang kan rond zijn, maar ook vierkant voor een nog strakker effect. Of kies voor een opvallende zwarte band om je toiletrollen in te hangen. Deze hoef je niet in de muur te bevestigen, maar kun je bijvoorbeeld aan een haakje hangen. Wil je liever niet tegen de rollen toiletpapier aankijken, dan is het ook mogelijk om een koker op te hangen, waardoor het lijkt of je een mooi kastje aan de muur hebt bevestigd. Voor een meer klassieke inrichting kies je voor een rond, messing model.

Verschillende badkamersets

Het is natuurlijk het mooist als je verschillende badkameraccessoires ook op elkaar afstemt. Dat betekent dus dat je niet alleen kijkt naar de aparte onderdelen van je badkamer, zoals de wastafel, de douche of het toilet. Dat is uiteraard wel mogelijk. Je kunt reserverolhouders bij Sanisale krijgen als onderdeel van een set van toiletaccessoires. Deze bevatten bijvoorbeeld ook een haakje voor het ophangen van het gastendoekje, een houder voor de toiletborstel en een toiletrolhouder. Maar waarom zou je niet kijken naar reserverolhouders die passen bij alle accessoires in de stijl van je inrichting? Dan krijg je een mooie, uniforme inrichting. Kies dus voor een thema dat in alle badkameraccessoires terugkomt. Dit kan zijn in de vorm van de kleur, zoals zwart of wit. Maar ook in het materiaal dat verwerkt is in de accessoires. Denk hierbij aan houtaccenten of het gebruik van rvs.

Installatie van de reserverolhouders

Als je niet veel ruimte in je badkamer hebt, is het niet handig om alle reserve toiletrollen in de badkamer te bewaren. Toch wil je graag een extra toiletrol achter de hand hebben. In dat geval kies je voor reserverolhouders voor een enkele toiletrol. Deze bevestig je eenvoudig aan de muur, of als combinatie met de gewone toiletrolhouder. Heb je meer ruimte dan kun je kiezen voor reserverolhouders die meerdere toiletrollen kunnen bergen, zoals een stang voor drie stuks of meer. De plaats van de houders verschilt natuurlijk ook per badkamer. Het is afhankelijk van de ruimte, maar het hangt ook af van je persoonlijke voorkeur. Wil je de toiletrollen van de grond houden? Kies dan voor een systeem dat je aan de muur kunt hangen. Dit hoeft niet direct bij het toilet te zijn. Wil je liever niets aan de muur bevestigen, dan kies je voor een staande oplossing.

Doe inspiratie op in onze showroom

Met zoveel keuze in stijlen en materialen is het de moeite waard om zelf te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Kom daarom langs in onze showroom. Je kunt de verschillende badkamers bekijken die in diverse interieurstijlen zijn opgesteld. Daardoor kun je gemakkelijk ideeën opdoen voor de leukste accessoires, zoals de reserverolhouders. Mocht je vragen hebben over de verschillende sets en de combinaties van de badkameraccessoires met de reserverolhouders, dan kun je advies vragen bij onze deskundige medewerkers. Ook als je een ontwerp wilt laten maken voor een volledig nieuw ingerichte badkamer kun je bij ons terecht.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest