Sanisale - rimfree_toilet

Wandclosetten

Toiletten

Je badkamer aan het verbouwen of je toiletruimte aan het vernieuwen? Een wandcloset wordt aan de wand of muur gemonteerd. Je geeft de ruimte een luxe en moderne uitstraling. Ook is het hygiënisch, want je kunt gemakkelijk de vloer schoonmaken, omdat de wc aan de muur hangt en je er gemakkelijk onderdoor kan schoonmaken.

Stijlvolle wandclosetten

Interieur design is niet de eerste term die bij je opkomt bij de inrichting van het kleinste kamertje. Maar wist je dat je tegenwoordig echt stijlvolle wandclosetten kunt kopen? Sanisale heeft prachtig gestileerde wandclosetten van bekende A-merken in het assortiment. Zo leveren we niet alleen het bekende ovale model maar bieden we ook elegante rechthoekige wandclosetten. Daarmee krijgt je badkamer in een handomdraai een stijlvolle uitstraling. En natuurlijk hoeft je wandcloset niet wit te zijn. Kijk ook eens naar wc’s in trendy zwart. Of wat denk je van een wandcloset in een pastelkleur zoals zachtroze of pastelblauw? Met een bijpassende WC bril in dezelfde tint krijg je een prachtig stijlvol geheel. Lees meer over trends en badkamerstijlen op onze inspiratiepagina. Ook het bedieningspaneel van de wandclosetten fungeert tegenwoordig als blikvanger. Naast de uitvoering in de kleur van het wandcloset kun je ook kiezen voor bedieningspanelen in chroom, RVS of messing. En alle nieuwe bedieningspanelen zijn standaard uitgerust met een grote en een kleine spoelknop. Zo bespaar je water wanneer je alleen een kleine boodschap hoeft door te spoelen. En dat is weer goed voor het milieu!

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een wandcloset?

1. Kwaliteit van muur
Het is belangrijk om een stevige muur of wand te hebben om het wandcloset op te hangen. Wanneer deze niet sterk genoeg is voor een wandcloset dien je vooraf de muur te verstevigen, zodat de wc niet naar beneden valt.

2. Ruimte van wandcloset
Bij aanschaf van een hangend toilet is ook een inbouwreservoir nodig. Houd hier op tijd rekening mee, zodat alle leidingen en de afvoer uit het zicht en op de juiste plek worden weggewerkt.

3. Vlakspoel of diepspoel
Kies je voor een vlakspoel of een diepspoel toilet? Bij een vlakspoel toilet blijft de behoefte op het plateau liggen. Meestal wordt er gekozen voor een diepspoel toilet. Een diepspoel toilet is hygiënischer en voorkomt nare geurtjes. Bij een diepspoel toilet verdwijnt de behoefte direct in het toilet.

Voordelen van een wandcloset

Vanwege de strakke en moderne designs wordt er vaak voor een wandcloset gekozen. Ook is het uit hygiënisch oogpunt een goede oplossing. Je kunt gemakkelijk de vloer schoonmaken. Ook is een hangend toilet in trek, omdat je de hoogte zelf kan bepalen. Tot slot is een hangend toilet een ideale keuze als het gaat om ruimtebesparing.

Advies over een wandcloset

Heb je een vraag over één van onze producten of wil je advies bij de aanschaf van een wandcloset? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms door heel Nederland. Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw badkamer? Download dan ons gratis inspiratiemagazine.

Wandcloset
Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest