Sanisale - Geesa Comfort & Safety collection Veiligheidsgreep 90 cm

Veiligheidsgrepen

OVERIGE ACCESSOIRES

Veilig naar het toilet gaan, of onder de douche stappen is belangrijk. Zeker als je wat ouder wordt, of slecht ter been bent, kunnen simpele handelingen toch lastig zijn. Daarom heeft Sanisale een grote collectie veiligheidsgrepen. Dit varieert van veiligheidsgrepen voor bij het toilet tot in de douche en bij het bad.

Verschillende soorten veiligheidsgrepen

Een veiligheidsgreep kun je bij Sanisale in alle soorten en maten krijgen. De meest eenvoudige zijn bijvoorbeeld de veiligheidsgrepen met zuignappen. Die kun je gebruiken als je iemand op bezoek krijgt die dit nodig kan hebben tijdens het toiletbezoek. Het geeft namelijk een stabiele greep. Maar dankzij de zuignappen is het ook eenvoudig weer te verwijderen. Een andere oplossing bij het toilet zijn bijvoorbeeld toiletbeugels. Deze bevestig je aan de muur en geven steun naast de zitting. Als je er geen gebruik van maakt, kun je ze inklappen. In de douche of naast het bad bevestig je het in de muur. Dit kan bestaan uit een eenvoudige rechte vorm. Of het is een verlengde stang met een gebogen vorm. Je kiest het model dat het beste bij je situatie past.

Een badkamer in stijl

Veiligheidsgrepen in je badkamer plaatsen betekent niet dat je badkamer er niet stijlvol uit kan zien. Integendeel! De verschillende soorten veiligheidsgrepen van Sanisale zijn helemaal van deze tijd. Kies voor een robuuste rvs greep of een model van mat zwart metaal. Natuurlijk kun je ook voor een meer eenvoudige optie gaan, zoals bijvoorbeeld een witte stang die past bij de witte tegels. Voor extra stabiliteit en grip is er ook de mogelijkheid om een antislip greep te installeren. Of wat dacht je van een multifunctionele versie waar een zeepbakje in is geïntegreerd? Zo maak je het een natuurlijk onderdeel van de inrichting van je badkamer. De producten zijn eenvoudig met de bijgeleverde schroeven in de muur te bevestigen. Ze zijn getest op het dragen van het menselijk gewicht en de extra druk die komt kijken bij het gebruik hiervan.

Bekijk de mogelijkheden in de showroom

Wil je weten welke veiligheidsgrepen het meest geschikt voor jouw badkamer zijn? Kom naar de showroom om de verschillende mogelijkheden in het assortiment van Sanisale te bekijken. Onze medewerkers adviseren je graag over de oplossing die het beste bij je past. Ben je je nog aan het oriënteren en wil je eerst thuis nog wat inspiratie opdoen voor jouw badkamer? Vraag dan ons gratis magazine aan en ontvang een cheque twv € 500,-.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest