Sanisale - Geesa 27 collection Zeepdispenser 200 ml

Zeepdispensers

OVERIGE ACCESSOIRES

Het grootste assortiment zeepdispensers vind je hier. Zeepdispensers zijn goed voor je portemonnee. Je hoeft namelijk niet telkens nieuwe zeeppompjes te kopen, maar alleen de vloeibare zeep waarmee je de zeepdispenser bijvult.

Varianten zeepdispensers

Zeepdispensers zijn verkrijgbaar in twee varianten:

  • Staande zeepdispensers, deze zijn los te plaatsen op bijvoorbeeld het planchet boven de wastafel
  • Wand zeepdispensers, deze zitten aan de muur bevestigd, bijvoorbeeld naast de wastafel

De keuze voor een zeepdispenser is vooral afhankelijk van het soort wastafel dat je hebt. Veelal wordt er bij een opbouw waskom vaak gekozen voor een wandmodel. Dit omdat een staande dispenser in dit geval op het wastafelblad komt te staan, waardoor het niet dezelfde hoogte heeft als de wastafel. Ook qua hygiëne is een wandmodel populair.

Een staande zeepdispenser heeft als voordeel dat je de dispenser op iedere gewenste plek kunt plaatsen en verplaatsen. Ook wanneer je liever niet in je badkamermuur wil boren, is een staande zeepdispenser een goede optie. Tevens is de prijs van een staande zeepdispenser over het algemeen lager dan een wandmodel.

Los of complete set

Wanneer je een compleet nieuwe badkamer bouwt, adviseren wij om qua accessoires te kiezen voor een set van één merk. Alle accessoires zijn in dezelfde lijn en stijl, waardoor alles perfect met elkaar combineert. Tevens zijn complete accessoire sets een stuk voordeliger in prijs dan wanneer je alle accessoires los aanschaft.

Wij hebben accessoire sets van diverse merken zoals:

  • Haceka
  • Hansgrohe
  • Geberit
  • Geesa
  • Sphinx

Laat je inspireren

Neem een kijkje op onze inspiratiepagina’s om verschillende stijlen badkamers te zien. Of vraag ons gratis magazine aan om thuis rustig door te bladeren.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest