Sanisale - sanibroyeur

Handdoekkorf

HANDDOEKHOUDERS

In je badkamer zwerven waarschijnlijk altijd handdoeken rond. Zeker als je huishouden uit meerdere gezinsleden bestaat. Sanisale heeft voor het opruimen van deze handdoeken verschillende praktische oplossingen. Zoals bijvoorbeeld een handdoekkorf. Deze handdoekkorf hang je aan de muur, het neemt dus weinig ruimte in. En het ziet er nog stijlvol uit ook.

Kies de handdoekkorf die bij je past

Het kenmerk van een handdoekkorf is, dat het bestaat uit een aantal roestvrije draden die samen een korf vormen. Over deze draden hang je gemakkelijk een handdoek. Dit is praktisch om de handdoek te laten drogen. Er is ook een model handdoekkorf waar een extra draadstalen bak onder hangt. Hier kun je bijvoorbeeld een gastendoekje inleggen, op het toilet. Of je kunt het gebruiken om schone washandjes in te bewaren als je geen kastruimte over hebt in de badkamer. Door het roestvrije staal waar de handdoekkorf van is gemaakt geeft het een heel ruimtelijk gevoel in de badkamer. Je kunt er dan ook eenvoudig een aantal naast elkaar hangen, of op verschillende plaatsen in de badkamer. De handdoekkorf is van hoge kwaliteit en kan dus ook grotere handdoeken dragen.

Een handdoekkorf in de stijl van je badkamerinrichting

Een handdoekkorf past over het algemeen mooi in een badkamer met een moderne inrichting. Dat komt vooral omdat de handdoekkorf chroomkleurig is. Dus ook als je een industriële stijl hebt, dan past een handdoekkorf daar prima bij. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere manier om je handdoeken op te hangen, zoals een handdoekhaakje of een andere handdoekhouder uit het assortiment van Sanisale. Wil je echter het handdoekrek echt gebruiken om schone handdoeken op te bergen kies dan voor een handdoekkorf waar je de handdoeken niet aan hangt, maar plat op legt. Daar is de handdoekkorf uniek in. Je hangt de handdoekkorf met schroeven in de muur, zodat je zeker weet dat het degelijk bevestigd is.

Wil je een goede indruk krijgen van de verschillende modellen handdoekkorven van Sanisale? Kom dan naar onze showroom. Kies de handdoekkorf die het beste bij jouw inrichting past, zoals een horizontaal of een verticaal model. Desgewenst kun je ook nog een handdoekkorf als wasmand kiezen die ingebouwd kan worden in je badkamermeubel.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest