Sanisale - mozaiek

Douchewanden

Douches op maat

Geef je badkamer een moderne uitstraling en kies voor een inloopdouche. Om te zorgen dat je badkamer helemaal droog blijft tijdens het douchen, plaats je daar een paar douchewanden voor. Dat ziet er niet alleen mooi uit, het is ook nog functioneel. Sanisale heeft verschillende douchewanden in het assortiment voor een mooie inrichting van je badkamer.

Douchewanden voor een enkele wand of een cabine

Bij een inloopdouche kies je voor douchewanden die geschikt zijn om alleen aan de voorzijde van de douche te plaatsen. Maar ook als je geen inloopdouche hebt, dan kun je de douchewanden gebruiken om een doucheruimte te maken. Hierdoor houd je het strakke design van een inloopdouche. Je hebt hiermee het voordeel dat als je geen vaste muur in je badkamer hebt, toch met deze methode een inloopdouche kunt creëren. Dit bekent dat je de vloer van de douche kunt betegelen en dat je dus niet hoeft te kiezen voor een douchebak. Je kunt eenvoudig in en uit de douche stappen door de deur van negentig centimeter. Als hoogte van de douchewanden kun je dan kiezen voor twee meter. Ook als je kiest voor een enkele wand is het eenvoudig om deze te monteren, zelfs zonder een extra steunmuur aan de zijkant. Dit kan door middel van een stijlvolle beugel. Bekijk onze badkamercollectie om inspiratie op te doen.

Klassiek of modern

Bij een inloopdouche denk je al snel aan een industrieel interieur, met veel glazen accenten en zwart metalen accessoires. Dat hoeft niet zo te zijn. Ook als je een klassieke smaak hebt, of een landelijke inrichting hebt gekozen, kun je voor douchewanden kiezen. Want behalve de bekende zwarte frames met melkglas, zijn douchewanden bijvoorbeeld ook verkrijgbaar in geborsteld geel titanium met helder glas. Dit geeft je badkamer meteen een hele andere aanblik en toch profiteer je optimaal van de ruimte en het gemak van deze douche. Eventueel kies je voor een schuifdeur als douchewanden. Dit kan een prima oplossing zijn als je wel de ruimte hebt voor een brede douche langs de wand, maar niet genoeg ruimte hebt om een openslaande deur te installeren. Dankzij het dikke glas van acht millimeter, dat ook nog eens bestaat uit veiligheidsglas, kun je onbezorgd genieten van deze luxe in de badkamer.

Een douche in stijl met je badkamer

Weet je eenmaal welk type douchewanden je wilt hebben? Kijk dan ook eens naar de rest van de inrichting van je badkamer. Want het is natuurlijk mooi om je wastafel, het bad en de badkamermeubels in dezelfde stijl als je douchewanden te kiezen. Of misschien heb je allang je keuze gemaakt uit de materialen die je mooi vindt. Zoals bijvoorbeeld de kleur en het materiaal van de badkamertegels. En het houtsoort van de badmeubels. In dat geval is het natuurlijk gemakkelijk dat je dan bij Sanisale de douchewanden kunt vinden die helemaal passen in de stijl die je hebt bepaald. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is zorgen dat de afmetingen ook kloppen met de inrichting. Eventueel kun je hiervoor advies vragen aan een van onze medewerkers in de showroom van Sanisale.

Kies je bijpassende accessoires

De kleine details zijn ook belangrijk voor de sfeer in de badkamer. Want behalve de structuur van de vloertegels en de kleur en het materiaal van de waskommen, bepalen accessoires ook de stijl. Bij douchewanden met een zwart ijzeren frame kies je accessoires in dezelfde stijl. Dus bijvoorbeeld badkameraccessoires met glas of rvs. Of je kiest voor accessoires die de sfeer iets warmer maken, zoals hout of natuursteen. Dit laat je niet alleen in spullen terugkomen zoals een bekerhouder of een zeeppompje. Creëer naast de douchewanden, ook eenheid in de douche zelf. Denk aan een messing kraan en messing houders voor de shampooflessen. Of ga juist voor een moderne finishing touch in de vorm van zwarte kranen, zowel in de douche, als bij het bad en de wastafel.

Kom voor advies naar de showroom

Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt tussen de verschillende soorten douchewanden, kom je naar de showroom. Want daar zie je direct wat de mogelijkheden zijn. En kun je dus bepalen wat jou het meeste aanspreekt. Heb je vragen, of wil je weten of de douchewanden van jouw keuze passen in je badkamer? Je kunt een ontwerp op maat laten maken, zodat je de complete inrichting overzichtelijk in 3D krijgt. Onze deskundige medewerkers staan je daarnaast graag te woord als je nog aanvullende vragen nodig hebt. Of het nu gaat om de wanden zelf, of om de producten die je nodig hebt bij installatie. Desgewenst kun je de installatie via Sanisale laten uitvoeren.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest