Toont alle 3 resultaten

 • Duravit Starck 3 wandbidet wit

  Duravit
  2230150000

   360,-

 • Villeroy & Boch O.novo wandbidet

  Villeroy & Boch
  54600001

   158,-

 • Villeroy & Boch Subway 2.0 wandbidet

  Villeroy & Boch
  54000001

   320,-

Waarom kiezen voor een bidet

 • Hygiënisch: Reinigen door middel van water is uitermate hygiënisch. De reiniging is milder en comfortabeler dan de traditionele reiniging met toiletpapier of vochtige doekjes. Daarom wassen we onze handen ook met water
 • Veelzijdigheid: Een bidet is bedoeld voor het reinigen van uw intieme zone. Een mechanisch bidet wordt ook veelvuldig gebruikt voor andere doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het wassen van uw voeten.
 • Een bidet is een goede optie wanneer u door lichamelijk omstandigheden minder valide bent. Bidets worden dan ook veel verkocht aan ouderen en minder validen.
 • Extra comfort en luxe. Naast de belangrijkste functie van een bidet, namelijk reiniging. Zijn er tegenwoordig steeds meer luxe wellness toevoegingen bij een bidet te verkrijgen. Denk aan een verwarmde toilet bril of zelfs een automatisch openende deksel wanneer u het toilet nadert.
 • Vanuit zuidelijke landen zijn we bekend geraakt met het bidet. Dit is een soort lage wasbak met daarin een sproeier waarmee het onderlichaam met water gereinigd kan worden. In Aziatische landen maken ze weer veel gebruik van een douche-wc, ook wel toiletdouche genoemd. De naam zegt het al: een douche-wc is een toilet met een geïntegreerde douchefunctie. Hygiënisch en milieuvriendelijk omdat er bij toiletbezoek geen toiletpapier aan te pas komt! Langzaam maar zeker begint de douche-wc ook in Nederland terrein te winnen. Een douche-wc past in elke sanitaire ruimte en is er in verschillende uitvoeringen: variërend van een basis opzetbril – toe te passen op een bestaande closetpot – tot een zeer luxe compleet toilet voorzien van extra wellness functies.

Geberit AquaClean

Onder meer het merk Geberit levert comfortabele douche-wc’s in de serie . Afhankelijk van het model is de douchefunctie voorzien van extra eigenschappen, zoals een pulserende massagedouche, een oscillerende douchearm, de ladydouche voor de intieme hygiëne van de vrouw, warme luchtföhn, afstandsbediening of geheugenfunctie. De Geberit AquaClean is verkrijgbaar als toiletzitting of compleet toiletsysteem. Ook is de Geberit Aquaclean verkrijgbaar als staand- of wandcloset. De toiletzittingen zijn gemakkelijk te installeren en passen vrijwel op alle standaard keramiekmodellen.

Advies over een bidet?

Wenst u meer advies over de aanschaf van een bidet?

Een bidet kunt u zo “compleet” maken als u zelf wil. Het is dan ook belangrijk om bij uzelf na te gaan wat uw wensen en behoeftes zijn wat betreft het toilet. Op basis hiervan kunnen wij u helpen het juiste bidet te kiezen. Kom langs in één van onze showrooms!