U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieTips voor het inrichten van jouw toilet ruimte

Tips voor het inrichten van jouw toilet ruimte

In het toilet vind je meestal niet zoveel ruimte om voor een mooie inrichting te zorgen. Wij bieden je tips om jouw toiletruimte helemaal te laten passen bij de rest van jouw interieur. Daarnaast laten wij je zien hoe je, ondanks de geringe oppervlakte, ruimte creëert in het toilet. 

De tegels

Met de tegels in de toiletruimte kun je de meeste creativiteit kwijt. Het grote voordeel van het creatief werken met tegels is, dat het geen extra ruimte inneemt in het, al kleine, toilet. Met het oog op hygiene wordt er in de WC vaak gekozen voor tegels op de wanden en de vloer. Gelukkig is het aanbod aan tegels enorm. Je kunt oneindig variëren en combineren! Er zijn wel een aantal aspecten waar je aan moet denken tijdens het uitkiezen van jouw toilettegels. 

  • Maak het niet te druk: Veel printjes en kleuren zijn leuk maar maken de ruimte ook kleiner en dat terwijl de wc al zo klein is! Let daar op tijdens het kiezen!
  • Zeker weten dat alles matcht?: Wil je zeker zijn over de samenstelling van jouw tegels? Laat een gratis 3D-ontwerp maken bij een Sanisale vestiging naar keuze. Vraag een gratis 3D-tekening aan. 

Accentueren met accessoires

Je kunt jouw toilet ruimte ook accentueren door middel van accessoires. In dit scenario kies je waarschijnlijk voor een strakke afwerking van je wanden of tegels zonder versiering of print. Je kunt jouw toilet ruimte inrichten met gebruik van accessoires, met een opvallend toilet of een opvallende wastafel en wasbak.

toilet

Het voordeel hiervan is dat je de basis van je ruimte neutraal houdt. Hier kun je gemakkelijk aanpassingen in maken in de toekomst. Daarnaast creëer je ruimte door het achterwegen laten van de tegels. Echter ontstaat er wel meer werk in onderhoud omdat alle accessoires ook regelmatig schoongemaakt moeten worden in verband met de hygiëne. 

Staand toilet of wandcloset?

De stijl van jouw toilet ruimte wordt mede bepaald door de keuze van het toilet. Met een wandcloset creëer je optisch meer ruimte omdat de vloer zichtbaar blijft daarnaast past het wandcloset binnen de moderne stijl. Een staand toilet is een wat goedkoper toilet die zich bevestigt aan de grond. Meer lezen over de verschillen? Bekijk en lees ons inspiratie blog hierover!

Meer advies nodig?

Behoefte aan persoonlijk advies of wil je even langskomen in onze showroom om de verschillende toilet ruimtes te bekijken?Geen probleem! Je vindt de dichtstbijzijnde showroom hier! Dit kan op afspraak, maar je kunt ook gewoon even binnen komen lopen! Tot ziens!

 

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.