U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieRedenen voor een inloopdouche in je badkamer

Redenen voor een inloopdouche in je badkamer

Denk je wel eens aan het aanschaffen van een inloopdouche in je badkamer? Slimme keuze! Wij leggen je uit wat de redenen zijn om te kiezen voor een inloopdouche. Zo kun je een wel overwogen beslissing maken.

Allereerst: een inloopdouche is een afgescheiden ruimte waar je naar binnen kunt lopen. Je hoeft dus niet eerst door een deur of douchegordijn. Vaak wordt de douche voor een deel afgeschermd door een (glazen) wand.

1. Ruimte in de badkamer

Door dat de inloopdouche niet geheel afgesloten is creëer je een ruimere badkamer. Er staan geen obstakels, zoals een douchecabine of douchegordijn, in de weg. De badkamer wordt één eenheid wat zorgt voor een ruime uitstraling.

inloopdouche

Ga je voor een glazen wand? Dan creëer je optisch nog meer ruimte. Het licht wordt namelijk  niet tegen gehouden door douche wanden. Hoe meer licht er in de badkamer komt hoe ruimer de badkamer lijkt. 

2. Trendgevoelig

De inloopdouche is ontzettend trendgevoelig. De minimalistische uitstraling past bij een luxe badkamer en is daarom erg aantrekkelijk voor velen. De inloopdouche lijkt een hele investering maar dat hoeft niet per se. Benieuwd naar de kosten? Vraag het ons!

3. Praktisch

Een inloopdouche in je badkamer is niet alleen mooi maar ook heel praktisch in onderhoud. Je kunt de douchevloer schoonmaken terwijl je de rest van de badkamer vloer schoonmaakt omdat er geen hoogte verschil in de badkamer zit. Ook de rest van de douche bevat weinig onderdelen en is daarom gemakkelijk schoon te houden.

Daarnaast is een inloopdouche ideaal voor minder validen vanwege het drempel- en deur-loze concept.

Badkamers bij Sanisale

Voor een complete en betaalbare badkamer ben je bij Sanisale aan het juiste adres! Wij hebben een groot en voordelig assortiment. Voor iedere stijl en smaak, hebben wij een prachtige badkamer, en zo niet; dan stellen wij deze samen met jou samen. Kom langs in een showroom bij jou in de buurt of maak alvast een afspraak.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.