U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieHoe jouw spiegel je badkamer kan upgraden!

Hoe jouw spiegel je badkamer kan upgraden!

Spiegels zijn niet per se noodzakelijk, maar toch kijk je vaker in de spiegel dan je zou denken. Al helemaal in de badkamer is een spiegel vrijwel onmisbaar. Je gebruikt de spiegel tijdens het tandenpoetsen, flossen, scheren en make-uppen. Maar wist je dat je met jouw spiegel ook een statement kunt maken? Ontdek alle mogelijkheden van spiegels!

De voordelen van een badkamer spiegel

Een badkamer spiegel heeft zowel op praktisch als esthetisch vlak zijn voordelen. Een spiegel weerkaatst licht en zorgt er daarmee voor dat jouw badkamer groter lijkt. Hierdoor laat het jouw badkamer ook lichter lijken. Of dit nu een aantal kleinere spiegels zijn, of één grote spiegel. Beide opties creëeren dit effect. Bekijk ons assortiment aan badkamer spiegels hier. 

 badkamer spiegel

Tip: Wil je echt opvallen? Kies dan voor een ronde spiegel inclusief LED-verlichting. Super trendy en een echte eyecatcher in jouw badkamer!

Spiegelkasten

Je kunt ook kiezen voor een spiegel met extra opbergruimte. Namelijk met een spiegelkast, dit is een hangkast met één of twee spiegeldeuren. Een spiegelkast heeft als voordeel dat je geniet van extra opbergruimte. Wanneer je kiest voor deze optie kun je er gemakkelijk spullen in kwijt die je vaak gebruikt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een borstel, de tandenborstels, tandpasta en föhn. Dit zorgt ervoor dat de rest van jouw badkamer ruimer en overzichtelijker is. Bekijk ons assortiment aan spiegelkasten hier!

badkamer spiegel

Spiegel met LED-verlichting

Er wordt tegenwoordig steeds vaker LED-verlichting in de badkamer spiegels verwerkt. Wanneer de LED verlichting uit de spiegel komt wordt je gezicht optimaal belicht, dit is ideaal voor het scheren of make-uppen. Daarnaast voeg je een extra lichtbron toe aan je badkamer, dit zorgt er vaak voor dat de badkamer ruimer oogt. Ten slotte ben je niet meer afhankelijk van zonlicht voor beter zicht. Kortom wij raden je aan om een spiegel met LED-verlichting te (laten) plaatsen in jouw badkamer.  

badkamer spiegel

Kom eens langs bij Sanisale

Ben je op zoek naar een badkamer spiegel maar wil je liever eerst wat advies? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze showrooms. Sanisale heeft ruim 30 showrooms verspreid door heel Nederland. Er is dus altijd wel een Sanisale winkel bij jou in de buurt.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.