U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieDe Scandinavische badkamer stijl

De Scandinavische badkamer stijl

De Scandinavische badkamer stijl is nog vrij onbekend. Zonde, vinden wij. De Scandinavische stijl is minimalistisch met sfeer en heeft een koele maar gezellige uitstraling. Voor een badkamer ideaal! Wil je meer weten over deze stijl? Lees dan vooral door, wij geven je alle informatie over de Scandinavische badkamer!

Basis Scandinavische badkamer

De Scandinavische badkamer is een stijl met veel licht en veel gebruik van hout. Daarom is deze badkamer is erg ruim, koel en licht van uitstraling. Kies een witte basis voor je badkamer, witte muren versterken het lichte effect en dat is in deze stijl zeer belangrijk. De Scandinavische badkamer is op zijn best als er voldoende natuurlijk licht binnen kan komen. Ramen in de badkamer zijn dus aan te raden, in combinatie met de witte basis van de badkamer geeft natuurlijk licht een prachtig effect. Heb je de mogelijkheid tot voldoende natuurlijk licht niet? Kies in je belichting dan voor een kleur die lijkt op de natuurlijke lichtinval. 

Scandinavische badkamer stijl

Om de badkamer extra natuurlijk te laten lijken wordt er veel gebruikt gemaakt van hout binnen deze stijl. Je kunt hierin je eigen keuze maken, een houten badmeubel of houten wand staan bijvoorbeeld al prachtig.

Ultieme ontspanning

Het is de bedoeling dat je in je nieuwe badkamer goed kunt ontspannen. De Scandinavische stijl is gericht op comfort en ruimte. De perfecte omgeving om in te ontspannen dus! Een aantal tips tot ultiem comfort zijn:

  • Sunshower: De sunshower geeft infrarood- en Uv-licht terwijl je doucht. Deze combinatie van licht maakt je dagelijkse douche ervaring optimaal en heerlijk ontspannend. 
  • Vrijstaand bad: Een vrijstaand bad is een luxe eyecatcher in je badkamer, daarnaast kun je hier ook echt tot rust komen. Het vrijstaande bad past goed in de Scandinavische badkamer stijl omdat dit ruimte en rust uitstraalt, twee kernwaarden van de Scandinavische stijl. 

Scandinavische badkamer stijl

  • Vloerverwarming: Om de badkamer ook behaaglijk te maken tijdens de koude winter tijden kan vloerverwarming niet ontbreken uit deze badkamer stijl.

Scandinavische badkamers bij Sanisale

Ben je toe aan een nieuwe badkamer en lijkt deze stijl jou wel wat? Kom dan langs in één van onze showrooms en laat je verder informeren door onze badkamer specialisten. Weet je nog niet welke stijl er bij je past? Ook dan kunnen onze badkamer specialisten je helpen met het kiezen van de juiste badkamer stijl voor jou. Maak alvast een afspraak of kom gewoon even langs, tot snel!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.