Ook zonder afspraak welkom bij Sanisale Zwaag

Voor advies of oriëntatie

We kunnen je ook zonder afspraak veilig ontvangen in onze showroom voor een persoonlijk advies op maat. Wil je nog geen advies maar je alleen oriënteren in de showroom ben je uiteraard ook van harte welkom.

Sanisale - sanisale-intro-banner
Sanisale - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanisale Zwaag
De Factorij 2
1689 AL  Zwaag - Nederland
Sanisale - druppie_low_res

Openings­tijden showroom

  • Dinsdag09:00 - 17:00 uur
  • Woensdag09:00 - 17:00 uur
  • Donderdag09:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag09:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag09:00 - 17:00 uur
2D en 3D programma Sanisale

Probeer ons 3D programma!

Sanisale - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Sanisale - Inspiratiemagazine

Sanitairwinkel Zwaag

Een nieuwe badkamer uitzoeken is nergens zo leuk en ontspannen als bij sanitairwinkel Zwaag. Met maar liefst 96 verschillende badkameropstellingen heb je meer dan genoeg keuze. Sanisale Zwaag is dan ook specialist op het gebied van badkamers. Dat gaat van kleine aanpassingen tot complete verbouwingen. Het deskundige en enthousiaste team heet je van harte welkom in de showroom van sanitairwinkel Zwaag.

Bezoek Sanisale Zwaag

Sanisale Zwaag ligt centraal in West Friesland aan alle ontsluitingen van de N-wegen. Voor een bezoek aan sanitairwinkel Zwaag neem je op de A7 de afslag Hoorn Noord. Je vindt Sanisale Zwaag op de De Factorij 2. De showroom is goed bereikbaar. Het ligt op de hoek van het veelzijdige industrieterrein. Voor de deur kun je gratis parkeren.

Kom naar de showroom voor een vrijblijvend bezoek. Bekijk de vele mogelijkheden die er zijn en doe inspiratie op. Heb je vragen? Stel deze gerust aan een van onze medewerkers. Wij adviseren je graag op het gebied van de indeling van je badkamer. Maar ook als het gaat om de keuze van sanitair en bijvoorbeeld de tegelsoorten. Wil je persoonlijk advies? Maak dan een afspraak bij sanitairwinkel Zwaag voor een gratis 3D ontwerp.

 

Een volledig nieuwe badkamer zonder zorgen

Sanitairwinkel Zwaag doet er alles aan om het jou als klant zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarbij staat kwaliteit en service voorop. Als onderdeel van de grote franchiseformule Sanisale, kan sanitairwinkel Zwaag hoge kwaliteit bieden voor lage prijzen. Maar je krijgt nog meer als je een badkamer bij sanitairwinkel Zwaag koopt.

  • Advies. De adviseurs van Sanisale Zwaag hebben alle tijd voor je. Ze luisteren naar je wensen en zetten dat om in een persoonlijk advies. Waarbij gekeken wordt naar een geschikte indeling en de juiste materialen;
  • Gratis 3D ontwerp. Om je nieuwe badkamer voor jou te laten spreken, maakt sanitairwinkel Zwaag een 3D ontwerp waarin alle besproken opties zijn opgenomen;
  • Vrijblijvende offerte. Binnen 1 dag nadat je akkoord gegaan bent met het definitieve ontwerp, krijg je een vrijblijvende offerte;
  • Servicegericht. Je kunt bij sanitairwinkel Zwaag rekenen op een goede service. Dat geldt zowel tijdens de adviesfase als voor de after sales. Wij werken samen met ruim 14 aannemers. Bovendien houden we de lijnen graag kort. Dus kunnen we er eenvoudig voor zorgen dat je nieuwe badkamer niet alleen thuis afgeleverd wordt. Maar ook dat deze gemonteerd en geïnstalleerd wordt door vakkundige mensen.
Sanisale - druppie-armen-wijd-flipped