Sanisale
Header

Maximale korting op je badkamer!

Krijg bovenop jouw korting, nóg eens 10% extra Jubileum korting!

Vul je gegevens in en ontvang jouw korting.

Sanitairwinkel Den Helder

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur**

***
Koopzondag
**Elke 1ste zondag van de maand geopend van 12:00 tot 17:00 uur.
In juli en augustus zijn er geen koopzondagen. 

Afwijkende openingstijden 
Maandag 15 juli: Gesloten
Maandag 22 juli: Gesloten


Sanisale Den Helder

In onze sfeervolle showroom met badkamers in Den Helder kom je vast jouw droombadkamer tegen! Badkamers zijn de enige plek in huis waar je de dag begint én eindigt. Gemiddeld brengt de mens er ongeveer 1,5 jaar van zijn of haar leven in door. Als je nog twijfelt over je nieuwe badkamer, dan zal je daar zeker anders over denken na een bezoek aan onze sanitairwinkel in Den Helder! 

Ruime ervaring in onze showroom in Den Helder

Met meer dan 30 jaar ervaring geven Rutger en Bon je bij hun badkamerwinkel in Den Helder graag advies bij het uitzoeken van sanitair, tegels en alle andere producten die je badkamer tot één van de meest sfeervolle plekken in huis maken. Innovatie, service en scherpe prijzen zijn onze sleutelwoorden. Bij badkamerwinkel Den Helder hebben we een ruime badkamershowroom, waar complete badkamers in verschillende stijlen en prijsklassen zijn opgezet. Onze ruime openingstijden, met inbegrip van koopavond op de donderdag, geven voldoende gelegenheid om inspiratie op te doen. Onze sanitairwinkel is te vinden aan de woonboulevard Ravelijncenter in Den Helder.Eenvoudig te bereiken, en ook met parkeren zal je geen problemen hebben: aan de voorzijde van het gebouw is er volop gratis parkeerruimte. 

Dé badkamerwinkel in Den Helder

Bij sanitair outlet Den Helder verzorgen we niet alleen de volledige installatie van nieuwe badkamers, maar renoveren we ook bestaande badkamers. We bieden ruime keuze aan sanitaire producten van de hoogste kwaliteit. Villeroy & Boch, Grohe en Duravit, maar ook Riho en Sunshower zijn enkele topmerken die te zien zijn bij onze showroom in Den Helder. Omdat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de sanitair branche en slim inkopen, kunnen we in onze outlet verschillende moderne producten tegen de laagste prijzen aanbieden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en dankzij meer dan 30 jaren ervaring zullen we je altijd van deskundig advies voorzien. 

Nieuwe badkamer in Den Helder

Bij Sanisale ondersteunen we je in al je persoonlijke wensen. Samen met onze professionals werken we vol enthousiasme aan de installatie van je droombadkamer, nadat je in onze goed gesorteerde showroom de nodige inspiratie hebt opgedaan. Een gratis 3D ontwerp, een vrijblijvende offerte, het inmeten van de badkamer, de levering, montage en installatie van zowel een douchecabine/badkamermeubel of een complete badkamer/toilet is allemaal onderdeel van onze service. 

Waarom Sanisale sanitairwinkel Den Helder?

- Op afspraak na openingstijden geopend 
- Meer dan 30 jaar ervaring in de branche 
- Gratis 3D ontwerp 
- A-kwaliteit tegen de laagste prijs 

Doe-het-zelfvers, ZZP’ers en aannemers komen ruim aan bod bij badkamerwinkel Den Helder. Kom langs in de showroom van Sanisale sanitairwinkel Den Helder, waar de koffie altijd klaar staat!

Slide 2 of 3
  • c2a

    Maak direct een afspraak

    Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orientatie gesprek of een offerte vergelijking!

    Maak afspraak
c2a

Gratis 3D-ontwerp

Vraag direct een gratis 3D-ontwerp aan bij uw vestiging naar keuze.

Vraag direct aan
c2a

Maak direct een afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orienterend gesprek of een offerte vergelijking!

Maak afspraak
c2a

Probeer onze gratis badkamerconfigurator

Meteen weten hoe je nieuwe badkamer er thuis uitziet? Probeer dan onze gratis badkamerconfigurator

Klik hier