Een sanitair specialist bij u in de buurt? Sanisale · Sanisale
Logo

U bevindt zich nu hierHomesanitairwinkels

Sanitair specialist35

Op zoek naar een sanitair specialist bij u in de buurt? Kom langs bij Sanisale, met meer dan 30 vestigingen verspreid door heel Nederland zijn wij altijd bij u in de buurt. Kijk eens rond in onze uitgebreide showrooms en doe inspiratie op voor uw nieuwe badkamer.

Service

Komt u er niet uit? Wij staan u graag persoonlijk te woord. Bij dé sanitair specialist van Nederland kunt u met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn. De Sanisale showrooms zijn voorzien van de laatste badkamer trends en de nieuwste technologie. Daarnaast kunt u in onze showrooms terecht voor een gratis 3D ontwerp van uw badkamer. U kunt deze ook al online aanvragen.

Assortiment

Bij Sanisale vinden we het belangrijk dat iedere klant bij ons terecht kan. Daarom verkopen wij alle stijlen en materialen. U kunt deze uitgebreide collectie bekijken in één van onze showrooms. U bent op het juiste adres bij badkamer outlet Sanisale voor al uw sanitaire voorzieningen.

Uw perfecte badkamer gevonden?

Kom dan naar één van onze sanitairshowrooms en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten. Tot ziens bij sanitair specialist Sanisale. Parkeren kan gratis voor de deur.