U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieTips voor een luxe badkamer

Tips voor een luxe badkamer

Een luxe badkamer heeft zijn prijskaartje. Toch kun je gemakkelijk een luxe uitstraling creëeren in jouw badkamer. Met een aantal simpele tips maak je van iedere standaard badkamer een luxe badkamer

Vervang kleine tegels voor grote tegels

Als je kiest voor grote tegels lijkt jouw badkamer stukken groter. Kies je ook nog voor dezelfde kleur voegwerk als de tegel? Dan wordt deze optische illusie nog sterker, jouw badkamertegels lijken dan zo inelkaar over te vloeien. Begin daarom met het vervangen van de kleine tegels in grote tegels. Deze tip kost misschien het meeste werk maar heeft ook het grootste effect. Na het vervangen merk je direct een enorm verschil.

luxe badkamer

Zwevende badkamermeubels

Om optisch meer ruimte te creëeren is het van belang dat de badkamervloer overzichtelijk oogt. Ons advies: kies voor een inloopdouche, zwevende meubels (zodat er niets op de grond staat) en een vrijstaand bad. Dit staat niet alleen erg chique, het is ook erg praktisch in ouderhoud. Je dweilt de vloer gemakkelijk schoon zonder enige obstakels!

Haal de accessoires weg

"Less is more." Haal daarom onnodige spullen en accessoires uit de badkamer of berg ze op in de lades van jouw badkamermeubel. Ook kun je kiezen voor een nis in de doucheruimte in plaats van een doucherekje. Voor de overige accessoires die in de badkamer staan is het van belang dat ze met elkaar én met de badkamerstijl matchen.   

Luxe verlichting

Verlichting wordt met regelmaat onderschat in de badkamer. Verlichting geeft nét dat beetje extra aan jouw luxe badkamer. Door middel van (dimbare) spotjes, ledverlichting achter je spiegel of sfeerverlichting in de nissen, creëer je een prachtig effect en kun je accent leggen op de gewenste plekken.

Tip: Met behulp van kaarsen zorg je ervoor dat jouw badkamer een gevoel van sereniteit uitstraalt. 

Luxe badkamers bij Sanisale

Je kunt in onze luxe showrooms altijd terecht voor badkamer inspiratie en deskundig advies. Je kunt ook direct een afspraak maken in een vestiging bij jou in de buurt, of telefonisch contact met ons opnemen.

Al een idee hoe jouw nieuwe luxe badkamer eruit gaat zien? Vraag in één van onze sanitair showrooms om een gratis 3D tekening. Zo kun je precies zien hoe je nieuwe badkamer eruit gaat zien en kun je middels een VR- bril zelfs door de ruimte lopen. Geen verrassingen dus achteraf!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.