U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieCreëer je eigen wellness

Creëer je eigen wellness

Heerlijk relaxen in jouw eigen wellness badkamer, het kan! Ben jij ook zo’n spa fanaat en geniet je van een heerlijk wellness resort, dan is dit artikel helemaal iets voor jou! Wij leggen jou uit hoe je van jouw badkamer je eigen wellness resort kan maken zonder dat je heftige ingrepen in je badkamer hoeft te doen!

Natuurlijk hout

Om je badkamer om te toveren tot een ware spa is het gebruik van hout heel belangrijk. Heb je toevallig al houten aspecten in je badkamer? Super, dat scheelt weer. Heb je dit nog niet? Geen zorgen, met een paar simpele aanpassingen breng je het houten aspect binnen een oogwenk in de badkamer.

Kies bijvoorbeeld voor een houten handdoekrek, houten flacons als opbergmogelijkheid, gebruik een rieten wasmand of plaats een oud chinees krukje in de hoek van je badkamer en plaats daar een plant op.

wellness badkamer

Hou het groen

Ja, je hoort het goed, groen kan ook niet ontbreken uit de wellness badkamer. De Urban Jungle trend, planten naar binnen halen, is al heel populair op badkamer gebied en kan ook uit deze badkamer stijl niet vergeten worden. Planten dragen bij aan een natuurlijke sfeer en dat geeft rust. Daarnaast zorgen planten voor luchtverversing en zijn daarbij dus ook heel goed voor je gezondheid en ademhaling!

Zacht & ruim

Er zijn een paar hoofdaspecten om rust te creëren in een badkamer, dit zijn:

  • Zacht: Om te ontspannen is zachtheid belangrijk. Daarmee bedoelen we niet alleen zachte handdoeken maar ook zacht licht. Verlichting doet namelijk ook heel veel. Het beste is om verlichting met een dimfunctie aan te schaffen. Heb je geen dimlicht dan kun je het natuurlijk ook heel gezellig maken met een aantal (geur) kaarsen.
  • Ruim: Het is belangrijk dat je, je niet opgesloten voelt in je badkamer. Je hoeft daarvoor niet per se een grote badkamer te hebben maar je kan overbodige obstakels uit de badkamer verwijderen om een ruimtelijker gevoel te creëren. Zorg daarom dat je badkamer lekker is opgeruimd als je, je warme bad in stapt.

Deze tips zorgen voor de basis van je eigen wellness. Je kunt dit natuurlijk afmaken met het gebruik van aromatische oliën, een relaxend muziekje en een heerlijk gezichtsmasker.

wellness badkamer

Badkamer accessoires bij Sanisale

Maak van jouw badkamer ook een wellness spa met een aantal simpele badkamer accessoires van Sanisale. Onze specialisten helpen je met de juist keuze uit ons uitgebreide assortiment. Kom langs bij een van onze Sanisale vestigingen of maak alvast een afspraak online!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.