U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieBetonstuc in jouw badkamer?

Betonstuc in jouw badkamer?

Betonstuc in de badkamer is stoer, modern en net even wat anders dan normaal. Je kunt deze look gemakkelijk combineren en variëren met tegels in diverse kleuren en van verschillende materialen. Benieuwd naar een betonlook in je badkamer? Wij vertellen je graag over de mogelijkheden!

Wat is betonstuc?

Betonstuc is een pleistermateriaal waarmee je wanden een strakke en stoere natuursteen- of betonlook kunt geven. Vanwege de waterdichte eigenschappen is betonstuc erg geschikt om toegepast te worden als alternatief voor wandtegels in badkamers. 

Betonstuc, of ook wel betonciré kun je aanbrengen als vervanging van de badkamervloer en/of tegels. 

Waarom kiezen voor betonstuc /betonciré

Betonstuc is tegenwoordig erg populair vanwege de natuurlijke en robuuste (vaak mediteraanse) look die het aan je badkamer geeft. 

  • Betonstuc kan geplaatst worden op iedere muur en ook in moeilijke hoeken, wat vaak met tegels lastig is. 
  • Betonstuc is watervast en dus ideaal voor gebruik in badkamers en/of keukens. 
  • Betonstuc is alles behalve saai! De betonlook is een zeer gewilde stijl voor de badkamers.  Daarnaast kun je bestonstuc met talloze kleurpigmenten mengen om tot jouw ideale kleur te komen. Ook qua afwerking zijn er diverse opties! Kies je voor mat, glanzend, egaal of meer robuust? 
     
  • Betonstuc is gemakkelijk in het onderhoud. Met een allesreiniger kom je een heel eind. Vraag te allen tijde aan jouw badkamerspecialst welke reinigingmiddelen geschikt zijn voor jouw betonstuc, teveel chemicalieën kunnen de kleur en het materiaal namelijk beschadigen. Nog een voordeel, je hebt geen last meer van voegen die kunnen gaan schimmelen! 

Waar op te letten bij betonstuc

Betonstuce heeft waterdichte eigenschappen en kan dus goed tegen vochige ruimtes. Echter adviseren wij betonstuc niet in de doucheruimte te plaatsen. Hier komt relatief veel water, gemengd met zeep waardoor de kans op vocht onder betonstuc toeneemt. Dit wil je natuurlijk niet. Een goed alternatief is om hier badkamertegels ner te leggen of gebruik te maken van een douchevloer of douchebak. 

Is betonstuc/ betonciré iets voor jou?

Twijfel je over betonstuc in jouw badkamer en wil je graag meer informatie?  Kom dan eens binnen wandelen in één van onze badkamer showrooms door heel Nederland. Of maak online een afspraak als je zeker wilt weten dat er een badkamerspecialist voor je klaar staat die je voorziet van deskundig advies op maat. 

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.