U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieBadkamertrend 2021: Marmer

Badkamertrend 2021: Marmer

Een trend waar we anno 2021 niet omheen kunnen is het gebruik van marmer. Marmer staat bekend om de moderne, stijlvolle en minimalistische uitstraling die het je badkamer geeft.

Lees hieronder over de verschillende marmerlooks en hoe je deze het best kunt onderhouden.

Marmerlook

Marmer is een luxe natuursteen en is verkrijgbaar is diverse kleurtinten. Denk aan wit, rood, beige, grijs en bruin.

Marmer is terug van weggeweest. Want het gebruik van deze luxe natuursteen is weer helemaal van nu. Door deze tijdloze steen te combineren met moderne elementen, is je badkamer helemaal van deze tijd.

Marmertinten

We zien marmer vooral terug in lichte tinten als wit en beige. Maar ook donkere kleurtinten als antraciet en donkerbruin zien we steeds meer. En niet geheel onterecht: deze natuurlijke tinten maken van je badkamer een oase van rust.

Marmerpatronen

Naast de verschillende marmertinten, is marmer ook verkrijgbaar in diverse patronen. Zo kun je kiezen voor een gewold of geaderd patroon. Of kies voor mozaïektegels van marmer. Deze tegels zijn wederom in diverse tinten en tegelvormen verkrijgbaar. Marmer natuursteen past in zowel de moderne als in de traditionele badkamer en alles hiertussen. Dus houd je van marmer? Goed nieuws. Je kunt het in iedere badkamerstijl toepassen!

Accessoires bij marmer

Marmer is een natuursteen en heeft in principe weinig tot geen accessoires nodig om de badkamer een spannende look&feel te geven. De steen is van nature al een stijlitem op zich. Probeer daarom niet teveel accessoires of producten hiermee te combineren. Dit kan snel rommelig gaan ogen.

Kies daarentegen voor natuurlijke en effen kleuren. Onthoud: Less is more!

Marmer onderhouden

Marmer is een natuurproduct, houd daar ook rekening mee bij het onderhoud. Gebruik daarom geen agressieve reinigingsmiddelen of een schuurspons (marmer is zeer krasgevoelig).

TIP: Maak het natuursteen schoon met een wollige- of microvezel doek of eventueel met een zachte spons. Voorkom kalkaanslag door met name rond de kranen en de douchekop een extra lap te halen.

Specifieke vragen over het onderhoud van marmer of welke producten je het best kunt gebruiken? Vraag het onze badkamerspecialisten!

Kies Sanisale als jouw badkamerleverancier

Wil jij graag een marmeren badkamer of marmeren elementen? Kom dan bij ons langs en doe inspiratie op. Helaas kun je onze showrooms op dit moment niet fysiek bezoeken, maar wij kunnen wel bij je thuis komen voor advies of vraag een virtuele rondleiding door onze showroom aan!

Maak hier je afspraak 

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.