MEDEDELING: Onze winkels zijn geopend! Lees hier hoe wij met het Corona-virus omgaan.

Header

Weekactie: 11% Jubileum korting

+ de temperatuur in Nederland

Vul jouw gegevens in en profiteer!

Sanitairwinkel Curacao

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag  09:00 - 17:00 uur
Vrijdag  09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

*** 


Sanisale Curacao

Kom eens langs bij dé badkamerwinkel van Curacao. Wij hebben alles in huis om uw nieuwe badkamer tot een groot succes te maken. Wij bieden sanitair in elke stijl, voor lage prijzen en hechten veel waarde aan een uitstekende service. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een vrijblijvend 3D ontwerp van uw droombadkamer maken. Kom gerust langs bij sanitair outlet Curacao voor een kopje koffie en ontdek een badkamer in uw persoonlijke stijl!

Kwaliteit van onze badkamers

Onze medewerkers hebben meer dan tien jaar ervaring in het monteren van sanitair en Cv-ketels. In onze sanitairwinkel Curacao vindt u alles wat met badkamers te maken heeft en daarnaast geven wij graag advies. Het aanleggen en renoveren van badkamers is onze specialiteit. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en nieuwste technieken. Bij onze outlet in Curacao is uw (toekomstige) badkamer in goede handen. De showroom van Sanisale.com Curacao heeft meer dan 300 m2 aan sanitair, badkameropstellingen en tegels. In iedere stijl en in iedere prijsklasse is er een ruime keuze. Of u nu particulier, aannemer of ZZP’er bent, in sanitair outlet Curacao kunt u al het materiaal vinden dat u nodig heeft. Door de grootschalige inkoop van topmerken in Duitsland, kunnen wij in onze sanitair outlet degelijke badkamers voor bodemprijzen aanbieden. Bij onze sanitair outlet in Curacao vindt u onder meer merken zoals Sphinx, Geberit en Hansa.

Service van badkamerwinkel Curacao

Onze sanitair outlet biedt onder meer de volgende services:

  • Particulieren ondersteunen in het kiezen en aanleggen van badkamers.
  • Een gratis, vrijblijvende 3D tekening van uw ideale badkamer.
  • De mogelijkheid om een afspraak te maken buiten onze openingstijden
  • Een vrijblijvende offerte

Een nieuwe badkamer is een behoorlijke beslissing, dat begrijpen wij als geen ander. Wij nemen de tijd voor u en wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!