Inspiratie opdoen in de grootste Sanitair showroom? I Sanisale · Sanisale
Logo

U bevindt zich nu hierHomesanitairwinkels

Sanitair showroom35

Bent u op zoek naar een Sanitair showroom met vele topmerken in het assortiment? Bij Sanisale kunt u naar alle hartelust inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer. Wenst u deskundig advies of heeft u een specifieke vraag inzake uw badkamer of sanitair? Ook dan staan wij maar al te graag voor u klaar. Wij bieden al onze klanten de laagste prijsgarantie voor sanitair van topkwaliteit.

Grootste sanitair showroom van Nederland

Sanisale is de badkamerspeciaalzaak met sanitair showrooms in heel Nederland. In de grootste Sanitair showroom van Nederland, vindt u ruim honderd badkamer ideeën en volop inspiratie. U treft er een enorm assortiment badkamermeubelen, inloopdouches, baden, kranen en alle andere benodigdheden voor uw badkamer. Of u nu houdt van basic, modern of klassiek. Er staat altijd wel een badkamer naar uw wens bij ons in de sanitair showroom.  Kom langs in één van onze Badkamerspeciaalzaken en laat u verrassen.

Persoonlijk advies in iedere sanitair showroom van Sanisale

Ontvangt u graag persoonlijk advies? Geen probleem hiervoor verwelkomen wij u graag in onze badkamerwinkel. Al onze badkamerspeciaalzaken zijn efficiënt ingericht en van alle gemakken voorzien voor een goed advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor het ophalen van bestellingen of andere vragen.

Uw badkamer gevonden bij één van onze sanitair showrooms?

Uw badkamer gevonden? Kom dan naar één van onze sanitairshowrooms, en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten. Ook kunt u online een gratis 3d ontwerp aanvragen. Wij zullen dan de gewenste badkamer inclusief wand- en vloertegels 'intekenen' in uw eigen badkamer. Wilt u graag dat één van onze medewerkers voor u klaar staat om u te adviseren? Maak dan online direct een afspraak op het moment dat dit u het beste schikt. 

Tot ziens bij sanitair showroom van Sanisale. Wij kijken uit naar uw komst!