Sanisale - Ink serie Unit

Badkamerspiegels

Badkamermeubels

Een van de blikvangers in je badkamer zijn ongetwijfeld de badkamerspiegels. Je bent op zoek naar een model, dat past in de stijl van je interieur. Maar daarnaast wil je ook badkamerspiegels die groot genoeg zijn om goed te kunnen zien wat je doet, zonder dat het dominant wordt. Bij Sanisale hebben we daar mooie oplossingen voor.

Badkamerspiegels in modern of traditioneel ontwerp

Afhankelijk van de stijl en inrichting van je badkamer, bepaal je wat voor soort badkamerspiegels je wilt hebben. Dit kan een ronde spiegel zijn in een landelijk of klassiek interieur. Of je kiest voor een rechthoekige spiegel met een brede, houten lijst eromheen in de kleur van je badkamermeubels. Deze spiegel kan een een gemiddelde grootte hebben, bijvoorbeeld van tachtig bij zestig centimeter. Maar extra grote badkamerspiegels kunnen in je kleinere badkamer ook zorgen voor een ruimtelijk effect. Daarbij hoef je niet altijd een lijst om de spiegel te hebben, je kunt ook kiezen voor een spiegel zonder kader. Dit geeft het idee van eenvoud, terwijl je toch profiteert van het ruimtelijke effect. Heb je twee ronde wastafels, dan kies je voor een symmetrisch beeld door twee ronde spiegels aan de muur te hangen. Voor een moderne uitstraling kies je voor een wandvullend, rechthoekig model. Neem voor inspiratie en de mogelijkheden eens een kijkje in onze badkamercollectie

Technische toepassingen voor extra comfort

Je wilt goed licht hebben als je in de spiegel kijkt. Daarvoor kun je bijvoorbeeld aan weerszijden, of aan de bovenkant van de spiegel, lampjes hangen. Je kunt ook kiezen voor badkamerspiegels waar het licht al is ingebouwd. De LED verlichting is helder, maar ook indirect, voor het beste licht resultaat. Met een eenvoudige aanraking van de onderkant van de badkamerspiegels zet je het licht aan en uit. De LED verlichting kan op verschillende manier aangebracht worden. Rondom de spiegel, als strip aan de bovenkant of met twee strippen aan de zijkant. Wil je helemaal profiteren van de moderne technieken, dan kies je ook nog eens voor de optie om de spiegel te verwarmen. Zeker in de badkamer, waar de ruimte tijdens en na het douchen vochtig is, is dat een mooie oplossing. Je steekt de stekker van de spiegel eenvoudig in het stopcontact en je hebt een condensvrij zicht.

Een nieuwe badkamer in stijl

Ben je op zoek naar nieuwe badkamerspiegels? Of overweeg je om de hele badkamer een opknapbeurt te geven? Kies dan de badkamermeubels, tegels en accessoires in de stijl van de badkamerspiegels. Een industriële douchewand van zwart metaal en melkglas combineert bijvoorbeeld heel mooi met een zwart omlijste spiegel, of een spiegel met een gezandstraalde sierrand. Voor een Scandinavisch effect kies je dan weer voor een grote, vrijhangende spiegel in een ovalen vorm. Heb je minder ruimte in de badkamer, hang dan spiegelkasten op. Op deze manier kun je de losse spullen gemakkelijk kwijt en benut je op verschillende manieren de ruimte aan de muur. De spiegelkast stem je natuurlijk af op de stijl van de rest van de badkamermeubels. Dit kan zowel klassiek, landelijk als modern zijn. Voor een speels effect hang je spiegels van verschillende afmetingen naast elkaar aan de muur. Lees meer over hoe jouw spiegel je badkamer kan upgraden.

Sanisale - Hipp Design

Kies de juiste badkameraccessoires

Om een mooie eenheid te creëren in de inrichting van de badkamer, kies je natuurlijk ook voor passende badkameraccessoires bij de badkamerspiegels. Heb je een houten frame? Daar staan bekerhouders, tissuehouders en handdoekringen met dezelfde kleur in houten accenten leuk bij. Voor een strakke uitstraling kies je dan bijvoorbeeld voor toiletaccessoires van rvs, die passen bij de moderne verlichting en het frisse uiterlijk van de badkamerspiegels. Je kunt ook kijken naar de juiste combinatie van kranen. Een messing omlijsting van de spiegel komt terug in de messing kranen van de wastafels, de douche en natuurlijk het bad. Met terracotta vloertegels kun je dan aan de andere kant een warm accent geven aan een badkamer met een moderne spiegel aan de muur. Bij een donkere inrichting kies je dan voor een spiegel die het licht van buiten op de juiste manier reflecteert, zodat je altijd profiteert van natuurlijke lichtinval.

Bekijk het assortiment in de showroom

Wil je weten welke badkamerspiegels het beste tot hun recht komen in jouw badkamer? Kom dan naar onze showroom. Daar kun je de verschillende modellen bekijken en ook ervaren wat het lichteffect is van de diverse opties, zoals zijverlichting of volledige verlichting langs de rand. Je kunt ook meteen zien hoe de vormen en maten uitkomen in de voorbeeldbadkamers die bij Sanisale staan opgesteld. Of welke stijl je precies aanspreekt. Kies daarnaast nog passende accessoires om je badkamer helemaal compleet en in stijl in te richten.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest